Христо Сираков и Ирен Онтева се събраха

3729
30 Август 2013, 12:00


Топ манекенката Ирен Онтева и Христо Сираков се събраха. След като се раздели с италианския бизнесмен, моделката се върна при бащата на детето си и при сина си, разбра HotArena.net.

 

Сираков още преди години получи родителските права върху сина им Кристиян. Съдът тогава прецени, че той е по-платежоспособен от Ирен и повери детето на него.

 

Това бе и един от малкото случаи, в които съдът в България повери попечителството на бащата. Въпреки това Ирен редовно прекарва време със сина си.

 

След като сложи край на дългогодишната си афера с италианския бизнесмен Давид Бучолини, манекенката реши да се върне при Христо Сираков. Говори се, че мачото я зарязал, след като му писнало да финансира безкрайните и неуспешни бизнесначинания на любимата си.

 

В крайна сметка Ирен побързала да възстанови поохладнелите си отношения с бащата на сина си. Те дълги години враждуваха помежду си, скандалите бяха неотменна част от срещите им заради детето, но очевидно и двамата са се кротнали след безбройните афери и връзки, които преживяха.

 

Още преди няколко месеца бизнесменът си призна, че се чувства самотен. Откакто се раздели с брадърката Зара Сираков не задържа задълго вниманието си върху някоя жена.

 

„Имам пари, но какво от това, като всяка вечер си лягам сам“, сподели вече застаряващият плейбой. Явно страхът да остане сам го е съкрушил съвсем и затова е склонил отново да се събере с Ирен, коментират негови приятели, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени