Христо Сираков: Още обичам Зара! (Дава й банкноти на ръка)

6716
04 Юли 2013, 12:00


Бизнесменът Христо Сираков продължава да е влюбен до уши в брадърката Зара. Въпреки че двамата се разделиха преди години, той не само продължава да се грижи за нея, но й дава и пари на ръка, научи HotArena.net.

 

Причина за раздялата им станало желанието на Зара да си поживее и да учи актьорско майсторство в Америка. Според Сираков тя просто е искала да тества себе си, преди да се обвърже окончателно с него.

 

Ицо Стоте манекенки признава, че въпреки раздялата им, двамата продължават да поддържат връзка. Той не само плаща престоя на Зара в Щатите, но и всичките й капризи, а когато я няма гледа кучето й.

 

Пред гостите си в „Черешката на тортата“ Сираков сподели, че е притеснен, тъй като не е чувал Зара повече от 2 месеца. Голямата изненада за него бе пристигането й в края на вечерята.

 

Бизнесменът целия грейна като я видя и едва не се разплака. „Много се радвам, че се върна“, каза той докато я прегръщаше.

 

Пред камерите Сираков не се смути и да я попита дали ща остане и през нощта в дома му. Зара отговори утвърдително и до края на предаването се държеше сякаш си е у дома.

 

Според запознати, причината за раздялата им е желанието на Зара да си поживее, преди да се обвърже с бизнесмена. „Тя иска да тества себе си, да провери чувствата си, да опита от свободния живот и след това, ако реши, да се върне при него“, коментират познати на брадърката.

 

„Ицо пък е решен да я чака, защото е сигурен, че в крайна сметка Зара ще разбере, че мястото й е при него“, коментира близък на Сираков, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
o b l e k l o . e u
преди 4 години
0
o b l e k l o . e u - Най-добрите български онлайн магазини за дрехи и аксесоари на едно място!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени