Христо Сираков влезе в болница!

6040
01 Ноември 2011, 12:49


Столичният бизнесмен Христо Сираков-Стоте Манекенки е закършил със здравето. Репортер на HotArena.net засече плейбоя, който е блян за всяка провинциална златотърсачка, в Правителствена болница. 

 

Оклюмал глава и със замислен поглед, Сираков чакаше резултатите от изследването на кръвта.

 

Опитите на нашия репортер да узнае какъв е здравословният проблем на Стоте манекенки, не се увенчаха с успех. Разбираемо, професионалистите в Правителствена болница не нарушиха кодекса на професионалната етика.

 

"Не търсете под мухата слон. Човекът може да е отишъл да си направи една обикновена пълна кръвна картина", коментираха пред HotArena.net от най-близкото обкръжение на столичния Дон Жуан.

 

Те обаче изказаха и опасения, че е възможно разгулният и бохемски живот, който Сираков води в последните десет години, да му докарали срещата с докторите.

 

"То не бяха моделки, плеймейтки, фолкпевици... Жените не са съвсем безвредни", констатираха приятели на Стоте Манекенки.

 

Какъвто и проблем със здравето на има, Сираков не се е отказал от проекта, чрез който си търси свястна жена.

 

Бизнесменът е главният герой в риалити формата "Милионер търси съпруга", който в момента се снима от продуцентската къща на Емил Кошлуков и Вили Сечкова "Noframe media".

 

Телевизионното излъчване на шоуто е планирано за началото на месец декември 2011 година. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени