Хю Хефнър вече не става!(Зайчетата на плейбоя разкриха истината за него)

2818
04 Януари 2015, 20:00


Легендата на Плейбой Хю Хефнър вече не става. Това твърдят зайчетата на създателя на „Плейбой“ Карла и Мелиса Хоу, научи HotArena.net.

Животът в бляскавото имение няма нищо общо с онова, което е било преди години. Повече от 4 десетилетия, имението бе смятано за център на шеметни купони, а днес прилича повече на затвор.


24-годишните близначки Карла и Мелиса разказват, че историите за Хю Хефнър, че и на 88 е цар на дивите партита и купони, далеч не са верни. „Той става повече за компаньон, а не за любовник“, твърдят те.

След последния си брак, милионерът води живот като от сапунен сериал. В огромното имение на 52 милиона долара зайчета продължават да се канят, но само, за да играят тенис с милионера, а не за дълга вечер в джакузито.

Три пъти в седмицата има ретро кино вечер, а момичетата са с вечерен час — 21 часа. На закъснелите се налага наказание.

„Определено не са разрешени посещенията от мъже. Ако нарушиш забраната, те изгонват. Веднъж като те изгонят, няма връщане“, споделя Карла.

Новата съпруга на Хю Кристъл, също страда от ограниченията. Тя трябвало да пътува надалеч за свое шоу, но вместо да остане на хотел до сутринта, била принудена да се върне веднага след края му в 2 през нощта.

Медийният магнат е спрял и издръжката на момичетата. По-рано всяка от тях получаваше по 1000 долара седмична издръжка, а сега се радва единствено на привилегията да спи в някоя от стаите на имението и да участва в партитата.

„Преди „Плеймейтка на годината“ получаваше „Порше“. Сега взема „Мини Купър“ и трябва да го върне след година“, разкрива Карла.

В имението още се правят прословути бурни купони, но сега то се отдава и за други партита, на които момичета не искат и да стъпят. Облекчение за девойките е, че заради влошеното си здраве, милионерът вече спи само с една жена – съпругата си Кристъл Харис, докато преди си лягал с поне 16 момичета за една нощ.

„Сега не е така. Честно казано, той е толкова стар, че не мога да си го представя да помръдне. Налага му се да ходи с придружители, защото е толкова крехък“, разкрива още тя.

„Неговите приятели понякога флиртуват, но единствените мъже, които не искаме да виждаме, се тези, които идват на частните партита. Всички те са перверзници, момичетата се борят, за да им избягат“, разказва сестра й Мелиса.

Освен това Хефнър е наложил строги правила за репутацията на моделките в имението. Дори снимките в социалните мрежи са контролирани и трябва да представят имението и милионера в добра светлина.

„Ако направиш нещо нередно, получаваш имейл. Има стриктни правила за поведение. Има правила дори за Инстаграм и Туитър. Всичко трябва да се показва в добра светлина. Ако качиш снимка, на която си пияна, си загазила“, казва Мелиса.

Хефнър е измислил и как да наказва нарушителите. В трапезарията има три маси – на главната седи той и всички заслужили. На втората е семейството. Третата – до кухнята, са всички, които са „никой“ и които са го подразнили с нещо. 

 

Често в имението се отбива и синът на Хефнър, 23-годишния Купър. Той обаче по нищо не прилича на баща си и дори не проявява интерес към девойките, тъй като си има сериозна приятелка.


И макар двете близначки да са щастливи, че са напуснали имението, което днес прилича на затвор, други съжаляват, че животът в дома на Хю Хефнър не е толкова бурен, както в миналото.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени