Хубавицата Валерия от „Фермата“ най-накрая е ратай

1250
28 Ноември 2017, 22:00


Гимнастичката Валерия и бившето ченге Станислав са новите ратаи във „Фермата“. Тази вечер изборът на фермера на седмицата Калоян падна върху тях, а след два дни един от двамата ще бъде избран за първи дуелист.

Това е първото ратайство както за Горския от Самоков, така и за Валерия, която си спечели прякора Старозагорското Бентли заради лъскавия си външен вид. Въпреки намека за кифла обаче, гимнастичката се зарадва, че ще отиде на ратайския бряг, където ще върши най-черната работа – доене, ринене на обор, мелене на жито. Досега и Станислав и Валерия печелеха всички игри за имунитет и никога не са попадали нито на ратайския бряг, нито на дуел. Освен това в много от ситуациите гимнастичката беше спасявана и от влюбения в нея футболист Алек. Страстите от решението на Калоян бързо се нажежиха.

„Ако ми се сърди Алек, проблемът е изцяло негов. Не мога да се съобразявам, че искат да са постоянно заедно с Валерия. Направо да ги оставим да си ходят на финала освен? Това ли трябва да направим?“, напрегна се танцьорът. След като получи имунитет от ветераните и стана фермер на седмицата, той се оказа почти сигурен финалист във „Фермата“. И си спечели хулите на мъжете, че сега ще иска да елиминира мъже и е стигнал до финала между капките.

„Него го съжалиха, той играе по тоя начин, че да бъде съжаляван. Играе игра на жертва и така си печели бонуси“, изригна Станислав, който е сочен за по-вероятният първи дуелист през тази седмица.

„Допуснахме един от най-слабите мъже да се промъкне до финалната седмица. Най-малкият си ни изклати“, не скри яда си от чуждия успех и Алек.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Излагате се!
Преди 1 година
-1
Това лайно прилича на жабока Кермит! Стига сте я набеждавали за красавица с тези малки свински очички и усмивка ала Жокера!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени