Хубавото Наде се сбабичоса, плаши зрителите в национален ефир (Вижте на какво е заприличала)

2386
08 Януари 2017, 10:22


Боже, това Хубавото Наде ли е? Този въпрос си зададоха десетки хиляди зрители навръх Нова година, научи HotArena.


Бившият ни външен министър и настоящ посланик в Турция се появи в окаян вид и ако не бяха надписите с името й, вероятно мнозина нямаше да я познаят.


Нейнски коментира терористичния акт в нощния клуб „Рейна” в Истанбул в новогодишната нощ. На фона на сериозната информация, която представи, определено изпъкваше външността й.  От чара на някогашната синя лидерка, станала известна като Хубавото Наде, в първия ден на 2017-та не бе останало нищо.


Тя изглеждаше грозна и повехнала, направо плашеща. Посланикът направи огромната грешка да се появи в ефир с разрошени коси, без грим, с подпухнали очи и големи кръгове под очите. Издайническите бръчки по лицето и шията допълнително състаряваха седесарката, по която мнозина въздишаха преди години.


Със сигурност външния вид на Нейнски не е подходящ за жена - посланик. Тя все пак е представител на страната ни в друга страна и би трябвало и видът й да е представителен. Поне от елементарно уважение към зрителите.  Човек може да си помисли, че бившата госпожа Михайлова нарочно не се е наконтила и гримирала в знак на съпричастност към трагедията в Турция.


Освен негативните коментари, в социалните мрежи се появиха и такива в защита на Надежда Нейнски. Според някои, тя не е имала време да обърне внимание на визията си, тъй като веднага след като научила за трагедията в новогодишната нощ се втурнала да събира информация дали има ранени или не дай си Боже убити българи и реално през целия ден на 1 януари непрекъснато е била на телефона.


Самата тя също била на косъм от смъртта, защото заедно с мъжа си Светлин Нейнски и приятели планирали да посрещнат Новата 2017-та във въпросния клуб, пише "Уикенд".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени