Хванаха се за гушите! Мария оплю БРУТАЛНО Галена! Песните й били второ качество, еднодневки! (Още за скандала)

https://hotarena.net/pod-pricel/hvanaha-se-za-gushite-mariia-opliu-brutalno-galena-pesnite-i-bili-vtoro-kachestvo-ednodnevki HotArena.net
Хванаха се за гушите! Мария оплю БРУТАЛНО Галена! Песните й били второ качество, еднодневки! (Още за скандала)

Редакторска плесница

 

Войната в Пайнер започва да завзема все по-големи и заплашителни размери.

 

Този път за гушите се хванаха фолк певицата Мария и колежката й Галена, а поводът разбира се, са предстоящите Награди на Планета, узна HotArena.

 

„Няма Галена, няма Андреа, аз съм Номер 1“

 

Както вече писахме, Мара е доста ощетена откъм призове за втора поредна година. И докато миналата година миньончето прие поражението с разбиране – все пак тъкмо се бе върнала на сцената, то тази година ще хвърчат глави.

 

Силиконката е категорична, че заслужава награда повече от всички, а най-голямата й конкурентка Галена е въздух под налягане.

 

„Категорична съм, че пея най-хубавите песни у нас на Кости. Всичко негово първо прослушвам аз, след което му казвам дали ще работим по проекта, или не. Няма Галена, няма Андреа. Аз съм №1 за него“, обяви Отварачката в интервю, цитира „Всеки ден“.

 

Битката за хитовете на Кости винаги се е водела между нея и Галена, тъй като и двете са на абонамент за нови парчета при музиканта. Оказва се обаче, че благодарение на семейните финансови инжекции Гущерова успява първа да вземе демозаписите и само ако не й харесат, да бъдат предложени на колежката й като второ качество музика.

 

За това, разбира се, Галена досега нямаше никаква представа. Говори се, че след като го разбрала, не била на себе си от яд. „За каква се мисли Отварачката? Не се ли вижда, че за нищо не става?“, беснеела смядовката.

 

Галена vs Преслава

 

Паралелно Галена води война и с друга своя колежка – Преслава. Както HotArena писа двете водят тиха, но безскрупулна битка за приза Певица на годината.

 

Все пак, най-реални шансове до момента има Галена, която е номинирана за цели 12 категории. Тук за Мария и джуките й просто няма място…

 

М. Грозева

 

7 Коментара

u

преди 8 години

Не понасям РЕТРОградното кръчмарско звучене на мелодиите на Кости. Направо ми раздират ушите, затова никога не си причинявам нещо като да слушам песни на Андреа или Мария. Отвратителни са, а муз. стил на Галена няма нищо общо с техния. Мария е напълно различна категория изпълнител, така че да не се изхвърля чак толкова. Да я се сравнява с име като Галена е твърде амбициозно. Ще й се на нея да е конкурент на такава изпълнителка, но не. Къде отиде тя! Мария е в категорията на Соня Немска, Малина, Моника, Симона.. (последните две не знам дали има такива, но сигурно има, че те вече всички имена са заети)... Много ми е сладкодумна и е единствената певица, на която си правя труд да гледам интервюта, но не. SORRY MIME!

Коментирай

Жалко

преди 8 години

Колкото и пари да има Мария един стойностен проект не може да извади! Явно липсват останалите неща при нея. Само самочувствието й е до небесата :Д

Коментирай

Ужас

преди 8 години

Какъв е тоя грозен навик да прочетете някоя статийка-простотийка и да започнете да съдите участниците в нея според написаното? Влезнали сте в най-жълтурското и измислено сайтче и си правите изводи за хората. Къде Мария ще каже "Няма Галена, няма Андреа. Аз съм номер едно", че това вече и първокласниците не се изцепват така? Или вие сте в предучилищна възраст? Боже, опази.

Коментирай

Много се смях

преди 8 години

визуализирайки първото изречение от цитата от интервюто - представете си само: тя пее на кости у тях най хубавите песни..... И после ми стана тъжно, когато помислих колко е неграмотен средно статистическия българин, и как дори не го знае...

Коментирай

ico

преди 8 години

mara nikoga ne e bila nomer 1 i nqma pravo da si otvarq ina4e zle napravenata usta i da dava komentari za koqto i da e ina4e ima shansa da izlegjada po smeshna ot tova koeto e . Prez neq da minava vsi4ko nito kosti nito koqto i da e sa faktori a horata koito vi slushat ne go zabravqite

Коментирай

злобна маймуна

преди 8 години

Колко злобно същество си, М. Грозева не е истина!?! """Тук за Мария и джуките й просто няма място…""" Защо не се покажеш да видят хората ти каква си У-бавица- страшница? Ние те знаем, каква си, и коя си! Покажи се тук да те види България теб, която си оплюла всеки, който не ти ти влиза в сметките. Злобен дърт боклук!

Коментирай

браво

преди 8 години

Ето, това е един трезвомислещ човек с обективен коментар. Браво! Много са ми интересни палячовците, които се хващат за всяка скалъпена измислица за който и да било, без реална представа за истината. Изумявам се, колко посредствени хора има в България.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.