Хванаха Слави да мами фирми! (Вижте как)

2828
07 Август 2013, 11:00


Шоумена Слави Трифонов сериозно го закъса. Дългият страда от липса на спонсори и тази година отново няма да проведе традиционното си лятно турне, научи HotArena.net.

 

От години Слави използва август, когато предаването му излиза в лятна ваканция, за да прави концерти из страната. Миналата година обаче той не успя да намери инвеститори в проекта си, а тъжният сценарий се повтори и сега.

 

И докато „Ку-ку бенд“ доволно потриват ръце и се радват на заслужената почивка, то шоуменът е като с вързани ръце. Работата за него е целият му живот и без нея той умира от скука и се чувства ненужен.

 

„Слави може да почива само четири-пет дни. Повече свободно време за него е като убийство”, твърдят хора от обкръжението му.


В публичното пространство се говори, че Дългия сериозно си е развалил отношенията с фирмите, които допреди две години го спонсорираха. След като разбрали, че Слави надписва сметки за изхарчените средства, оттеглили подкрепата си за турнето му.

 

По този начин той години наред източвал от парите на хората, които подпомагат бизнеса му. В една от компаниите обаче разкрили измамата и веднага прекратили отношенията си с Трифонов.

 

В последствие репутацията му пострадала сериозно. И оттогава той не може да намери сериозен спонсор за турнето си, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аз
преди 4 години
0
Той винаги си е бил селски тарикат то си личи от далече само го погледнете
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени