Хванахме ги! Вижте ИЗМАМАТА в Укротяване на опърничавия! (СНИМКИ)

5960
08 Март 2013, 19:00


Читателски сигнал

 

За нагла измама в „Укротяване на опърничавия“ сигнализира читател на HotArena.net. Оказва се, че една от участничките (а може и не само една) далеч не търси сериозно обвързване с Панайот, а е в предаването само заради едната слава.

 

Става въпрос за Мелиса, или Принцеса Мел, както се пише блондинката във Фейсбук. Оказва се, че русото изкушение всъщност си има сериозен приятел, с когото няма никакво намерение да се разделя.

 

„Разгледайте профила на Принцеса Мел във Фейсбук - девойката си има сериозен приятел, и то от миналата година... Какво търси в това предаване ??? Известност, може би… Пошла работа“, възмущава се читателят на HotArena.net.

 

Горещата арена, разбира се, веднага провери сигнала и се увери в думите на информатора. Мелиса е скрила какво е „семейното й положение“, вероятно заради  шоуто „Укротяване на опърничавия“.

 

Интимните й снимки с гаджето й Николай Карагеоргиев обаче си стоят. В профила на Николай пък има фотоси от 14 февруари, озаглавени „Свети Валентин с моята любов“, „Аз и моето коте“, „Новият клип на жена ми“ и прочие мили описания. (Виж в галерията по-долу) По всичко личи, че Мелиса не се е разделила с приятеля си, нито пък има такова намерение.

 

Най-вероятно и продуцентите са наясно със „семейното й положение“, но затварят очи в името на рейтинга.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
v
преди 5 години
0
xaaxax
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени