Хванахте ли се?Драмите в семейство Калканджиеви – режисирани!

2092
24 Октомври 2014, 15:00


Зрителите не са толкова хамави, че да допускат факта, че това, което наблюдават във „ВИП Брадър“, е 100% истина, в която няма грам режисура. Главните действащи лица в поредния нагласен сезон са Жени и Тачо, които били осведомени по какъв начин ще се развиват отношенията им в Къщата, научи HotArena.net.

 

Бурното развитие на драмите в живота на семейство Калканджиеви бяха добре режисирани, но вече взеха да стават блудкави, преиграни и започва да си личи намесата на трети и четвърти лица. Предложението за брак, връщането на пръстена, появата на любовницата Зорница Линдарева в Къщата са все неща, с които двойката е била предварително запозната или поне отчасти осведомена, разказва в. „Всеки ден“.

 

Близки до Жени разказват, че още преди да прекрачи прага на шоуто, тя е била запозната, че ще се сблъска с Линдарева в него, но е била съгласна с идеята заради предложения й тлъст хонорар.

 

Драмата с пръстена пък е изцяло плод на въображението на редакторите, за да се случва нещо в Къщата. Именно по тази причина и позорно изгоненият за побой Тачо бе безпрецедентно върнат отново в риалитито, само и само да довърши плануваната мисия със съпругата си.

 

Все пак отношенията между Жени и Тачо са благодатни са режисиране от страна на сценаристите. Макар парадиращи с безграничната си любов един към друг, двамата не спират да се обиждат публично, забравяйки за камерите и наричайки се с думи като „идиот прост“, „дришльо“, „тъпунгер“, „тъпа гъска“ и прочие „мили думи“.

 

Не е тайна, че открай време продуцентите на „ВИП Брадър“ използват различни прийоми, с които да изстискват ситуации в Къщата, убивайки редовата скука, налегнала съквартирантите. В предишни сезони на предаването зрителите отново са ставали свидетели на режисирани сюжети като сватбата на Здравко от Приморско, арогантното поведение на певеца Джийсън Брад Люис към чалга певицата Райна, предложението за годеж, което Мариана Попова получи от приятеля си Ханес и др.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тачка и Жечка
преди 3 години
0
Не могат да са такива артисти, за да играят такава роля. Те са си лика-прилика, защото са еднакво безотговорни алкохолици и наркомани. Дори да има намеса от сценаристи , така успешно да се излагат и мразят могат само хора без морал и задръжки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени