Хваната в ИЗМАМА! Николета си КУПУВА рейтинг! (Вижте как го ПРАВИ)

3808
23 Октомври 2013, 17:30


Предаването на Николета Лозанова „Поверително“ отчита трагични резултати, затова се налага плеймейтката да прибягва до някои финансови методи, видя HotArena.net.

 

Съпругата на Валери Божинов крие, че проектът й търпи пълен провал. Вместо това, тя изтъква, че се е превърнал в тотален хит и затова часът на излъчване е променен на 22:00.

 

Истината е, че ТВ7 прибягва до спешни мерки, за да не търпи повече загуби заради моделката. Заблуждат се, че ако започва в по-ранен час, то поне някой ще спре вниманието си на канала и по-конкретно на „Поверително“.

 

На своя страна пък Николета е започнала да предлага подаръци – по 5 комплекта козметика, следователно 5 човека ще могат да спечелят по един. В замяна на дажбите - всеки ден в 22 часа ще публикува снимка на страницата на предаването, а участниците в играта ще трябва да я споделят.

 

Сещате ли се каква е целта? Страницата да се популяризира, да набира повече харесвания, а „Поверително“ ще събере повече зрители пред екрана.

 

Тъй като в момента малко хора гледат предаването, а спонсорите му не са увеличили продажбите си, Лозанова назовава марките на козметичните продукти. Надява се, че и тях ще направи известни, благодарение на Фейсбук.

 

Плеймейтката първа прибягва до този метод с цел популяризиране. Възползва се, че много девойки си мечтаят да ползват скъпи мазила като нейните и сега ще ги подкупи, за да следят предаването й.

 

Не е странно, че използва именно социалната мрежа. Да не забравяме, че съпругата на Божинов придоби известност именно в нея, като пускаше хапливи реплики по адрес на Алисиоподобни, с което винаги бе в центъра на скандала.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Майничката
преди 4 години
0
ОФ сядам да си изпия кафето и вместо да прочета нещо смислено и готино,пак се натъквам на плоска статия за тъпото предаване на простата лозанова...не разбахте ли ,че с или без награди пак няма да се гледа!Дано навреме да се усети курволета да се оттегли ,че после венета райкова ще е хапе до края на живота и! :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
марчело
преди 4 години
0
Кой ще я гледа пък тази,по добре да си глрдам турска сапунка колкото да и гледам лигавата физиономия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Овчаря Радко
преди 4 години
0
22 часа, ако мислиш, че е праймтайма, трябва да си много зле... със зимното часово време със сигурност не е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
qna
преди 4 години
-2
stiga s toz mindil be
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени