Хванати в изневяра: Мария кръшка на Гущеров с известен милионер (Виж кой е и на кого е кум+Как Хриси ги е изловил)

https://hotarena.net/pod-pricel/hvanati-v-izneviara-mariia-krashka-na-gushterov-s-izvesten-milioner HotArena.net
Хванати в изневяра: Мария кръшка на Гущеров с известен милионер (Виж кой е и на кого е кум+Как Хриси ги е изловил)

47-годишният финансист и един от най-успешните борсови играчи у нас, Веселин Генчев, е човекът, който е разбил семейство на Християн Гущеров и чалга дивата Мария, научи сензационно HotArena.

 

Бракът им ще бъде разтрогнат по бързата процедура до не повече от месец, след като пълничкият бизнесмен и син на бившия депутат Добромир Гущеров се е сдобил с неопровержими доказателства, че колекционерката на милионери се е пренесла в чужд креват, информира „Уикенд“.

 

Преди броени дни добродушният и в интерес на истината изключително грижовен, но по детски наивен Християн Гущеров, след 10-месечен брак най-подире е осъзнал нещо, което иначе бе известно на всеки друг, но не и на самия него. А именно, че съпругата му Мария Кирова реално се е черкувала не за своя Мечи, а за банковата му сметка. Мястото на младия Гущеров обаче вече е заел друг, доста по-състоятелен господин, мъж със солидна кариера и дългогодишен бизнес зад гърба си, играч не само на родния, но и на международния пазар и не на последно място – далеч по-привлекателен и секси от едричкия Хриси.

 

Разводът на Гущерови има дълга предистория, като повече от година Християн е ходел с трофейни рога, разкриват подробности добре осведомени източници. Още преди да му вземе фамилията сметкаджийката от Стара Загора кръшкала на годеника си с атлетичен фитнес-инструктор. Стилистката на Отварачката й била параван. За да не бъде заподозряна в изневяра, Мария уговаряла срещите си в квартирата на въпросната дама. Пълзи версия, че мускулестият мачо бил стар любовник на певицата, който тя редувала още с първия си съпруг и баща на дъщеря й Марая– хотелиера Димитър Андонов.

 

Прикритието на Отварачката обаче се пропукало. Гущеров се усъмнил, че не е сам между краката на жена си, след като дълго време тя не пожелала интимност с него. Баровецът привикал на разпит тримата бодигардове, които охраняват Мария извън палата му в „Бояна”, но нито един от тях не бил забелязал нищо подозрително в шефката си. А пък и алибито й, че със стилистката работят по сценични тоалети, изглеждало повече от достоверно. Чрез свои методи обаче Хриси разплел измамната история и си поискал годежния пръстен обратно.

 

През ред сълзи, ред сополи Отварачката, която е майсторка на драмите, убедила Гущеров, че флиртът е бил мимолетен и че наближаващият брачен оброк никога няма да бъде омерзан с подобно небогуугодно дело.

 

Воден от приказката, че за всяка грешка има и прошка, хрисимият Хриси повярвал сляпо на Марините обещания как след халката ще подели кревата си с него и никой друг, и така чак до гроб. Обаче, посъветван от баща си Добромир Гущеров наследникът взел превантивни мерки, наемайки шайка частни детективи.

 

Християн Гущеров останал потресен от материалите, предоставени му от тях. Оказало се, че Мария Гущерова поддържа извънбрачна връзка с Веселин Генчев. Най-абсурдното в цялата семейна драма на Гущерови обаче е това, че същият Генчев е бил сред персоните, удостоени с честта да присъстват на сватбата на годината в гранд хотел „София” в средата на януари тази година. Предполага се, че ВИП-гостенинът е имал общ бизнес или със самия рогоносец Християн, или с неговия баща. Има съмнения, че искрата между Мария и Генчев е припламнала още на помпозната церемония и изконсумирана скоро след това.

 

Борсовата акула е известен най-вече с това, че е кум на Николай Василев – вицепремиер в правителството на Симеон Сакскобурггостски. В тази връзка преди година името на Генчев изплува в заподозряна за нагласена обществена поръчка. Близката до „БенчМарк” фирма „Д-р Бранд” спечели конкурс за национална реклама на туризма ни. „Д-р Бранд” се появява обаче и като партньор в един от най-големите проекти на „БенчМарк фонд имоти” - строителството на бизнес сградата на столичната ул. „Раковски” 124.

 

 

12 Коментара

WTF

преди 8 години

Добре бе, на мен ми е много чудно като всички я знаят какъв е боклук защо й се връзват? И е проста на цървул! Колко красиви и умни жени има, та тая ли... Не разбирам, наистина...

Коментирай

кати

преди 8 години

Е как да не разбираш,на пазара това се търси,И СПОРЕД ТЪРСЕНЕТО,И ПРЕДЛАГАНЕТО! Кой български мачо,би се захванал с нормално,безизвестно,работещо евентуално и семпло момиче........Като ходите по заведенията,какво заглеждате-МОМИЧЕТА ТИП ФОЛКАРКИ!Колкото по-нарисувани,насиликонени и наконтени с маркови парцали,толкова повече хващат окото и им пораства самочувствието и шансовете да се уредят с чичко-паричко! Марчето как и от къде е започнала..........от Старозагорските заведения....... Всеизвестно е обаче,че всички като нея рано или късно се връщат на кота нула.......

Коментирай

Жорето

преди 8 години

Мара- Отварачката си беше проститутка, а бивша проститутка няма! Както и бивш негър! Не ми е ясно "Мечо" тъп ли е или по детцки наивен? Да вземе пример от "Шиши" изпердаши Николета -Клозета , Цветелина Янева- селската поста и много знайни и незнайни парцали - ама не се жени за тях! Курволяк за жена не се взима ... Няма кои да го подучи "Прасчо" на акъл. Сега ще си плаща неустоиките след разводчето!

Коментирай

ггг

преди 8 години

То пък едни и се връзват. Прасчо я взе, за да не остане ерген, а Мара си търсеше спонсор за следващата петилетка от живота й, това е. ;) Този Генчев е хубав мъж , очевидно и умен. Падам си по такъв тип мъже. Прасьо , ако нямаше парите на тате щеше да продава сирене в кварталната бакалия на Дружба 2.

Коментирай

of

преди 8 години

Veselin e syshtiq smeshnik.Ima si jena i deca i spi sys vsqkakvi parcali .Vsichki znaqt kolko gnusni kurvi i toi e izebal no semeistvoto si i dosega ne e razvalil ,ne che i tova e uteha za gorkata mu jena,no toi e syshtiq selski parcal kato Mara

Коментирай

инж.Ганев

преди 8 години

И какво стана сега-балона се спука.Единица за тъпота -1християн.Единица за проституция-1 мара.

Коментирай

123

преди 8 години

Не е изключено да е вярно. За него със сигурност знам, че е бил с Анелия и с жената на С.Мавродиев от КФН.

Коментирай

до всички "ангели"

преди 8 години

Много сте ми интересни тук коментиращите... Мара била курва, проститутка, златотърсачка, каква ли не? КОЯ ЛИ ОТ ВАС , АКО СЕ ЗАМИСЛИТЕ СЪЩО НЕ Е ПОНЕ ДВЕ ОТ ИЗБРОЕНИТЕ??? И когато говорите за кой щял да бъде Хриси , ако не е баща му... нима всички се раждаме богати, холивудски звезди, певци или каквато ида било друга професия? Всеки е започнал от някъде, било то продавач на сирене и защо точно в кв. Дружба че цитирано , било то от продавач на билети в градския автобус или ватман. Важното как се е развил през живота си и какво е постигнал. Всичко друго е чиста проба оплюване от злоба и завист.... защото, аз не съм или не мога да бъда на нейното място. Колкото и да го отричате , това е абсолютната истина. И тези брътвежи тук никой не може да докаже, както и това, че ако те самите не пожелаят да се разделят, никой не може да ги раздели, колкото и да подмолничи и клюкарства. пред мъжа и. Въпрос на интелект, манталитет, разбиране, култура и още мнооого други неща е. Хайде, бегайте бързо!

Коментирай

Luboslava

преди 8 години

Az 6te kaja 4upka na teb. Sigurna sum za sebe si i mislq ,4e ima o6te mnogo jeni,koito ne iskat da sa na mqstoto na Mara.To za kakvo da i zavidi 4ovek??? Krasavica li e? Umna li e? Vuob6te kakvo ima pove4e ot drugite jeni,kakvo? Da se trudi ne e problem za rabotliviqt 4ovek. I molq vi se - vidite nqkoi ne6to pravi i day vseki e takiv. DA AMA NE.

Коментирай

опс

преди 8 години

Хайде , честната Калудке от горната махала, ще ме убедиш ама друг път , че ако ти се отвори този парашут ще откажеш. Май, сама не си вярваш , като драскаш. Най-много се дразня на такива пишман честни моралистки. Хайде , възгеч !

Коментирай

омг

преди 8 години

Какво излиза от този кометар, че всички жени са или курви и проситутки или проститутки и златотърсачки. Аз да ти имам мисленето на теб! Това,че ти не си виждал/а или не си сред свестни хора, които не са златотърсачи и готови да дадът всичко за пари, не означава, че такива хора няма. Голям морал, голямо нещо в тази страна.. Вече и моралът ли се нарича нещо лошо? И нямам никакво отношение по темата на статията, просто този коментар ме срази! Мария не ме интересува, нейна си работа е какво прави

Коментирай

Luboslava

преди 8 години

Ti kak taka 6te govori6 ot imeto na vsi4ki jeni . Kakto ve4e ti e kazano, ti kato ne si vijdal i ne si sred svestni hora ne ozna4ava ,4e vsi4ki sa kurvi,prostitutki i zlatotursa4ki. Male, az ne moga da povqrvam na teb. Predstavqm si samo sred kakvi hora si i kakuv jivot ima6 6tom si ubeden v tova,koeto kazva6. Bez da se hvalq,no sum imala mnogo vuzmojnosti da buda s nqkoi samo zaradi parite mu. E, 6tom sum o6te sama ozna4ava 4e me vulnuva drugo. 6te ima o6te mnogo da se drazni6 s tozi tvoy akul. Sen vazgec canim.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.