И дъщерята на Ирена Милянкова стана манекенка

https://hotarena.net/az-jenata/i-dashteriata-na-irena-miliankova-stana-manekenka HotArena.net
И дъщерята на Ирена Милянкова стана манекенка
Дъщерята на Ирена Милянкова тръгна по стъпките на майка си. 14-годишната Мелани – Роуз е сред най-новите попълнения на агенция „Визаж” и е под крилото на Жени Калканджиева, научи HotArena.



Момичето вече засне и първата си реклама – на известна марка газирани напитки, като вече участва и във фотосесии.


Всички се чудят как Милянкова е позволила на дъщеря си да участва в модни проекти, предвид, че самата тя бе твърдо против подобни стъпки, особено във „Визаж”. В последните години се носят скандални слухове за модната агенция на Жени Калканджиева, като има подмятания дори, че момичетата са на повикване тук, а модната им кариера е само за прикритие на истинската им дейност, пише \"Всеки ден\". 



От друга страна, бившия мъж на Милянкова – Росен Чолов – Чолата, бе арестуван и пратен в затвора именно заради сводничество. Затова мнозина недоумяват с какъв акъл Ирена е допуснала дъщеря й да се запише във „Визаж”.



Познати на бившата моделка обаче смятат, че тя има специална уговорка с Калканджиева, детето й да се ползва с по-специално отношение. И въпреки това, според тях тя не може да е сигурна, че няма да се променят нещата с времето.

5 Коментара

преди 7 години

Много е грозно това момиче! Също като майка си! Криви зъби и кофти черти, каква манекенка е това чучело???

Коментирай

1234

преди 7 години

и е под крилото на Жени Калканджиева.............АХХАААААААХАААААА! И то какво крило............. Дано момичето не тръгне наистина по стъпките на майка си.А и Милянкова,каква манекенка е тя....................

Коментирай

azz

преди 7 години

Ми няма нужда да е моделка. Просто не става!

Коментирай

Lora

преди 7 години

Много красива, очарователна и естествена млада дама! Отваряйте малко чуждестранни списания и сайтове! Готова е за чужбина, а не за ограничения пазар и ограничените хора в България! Тук няма да успее! Никога................. Хората ще я смачкат още в началото! Такъв ни е манталитетът!!! Чаровница малка! Успех! :)))))

Коментирай

преди 7 години

И в чужбина не лансират подобни грозотии, "мила" ми разбирачке хахахах Като гледам ти си лишена от вкус, щом за теб това кривогледо, ушато детенце е красиво :)))))) Успех и желая! Може да пробие в Ирландия ахаххахахах

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.