И Емилия клъвна Преслава за Певица на годината (Вижте как мазно се слага на Пайнера)

https://hotarena.net/laifstail/i-emiliia-klavna-preslava-za-pevica-na-godinata HotArena.net
И Емилия клъвна Преслава за Певица на годината (Вижте как мазно се слага на Пайнера)
„Категорична съм: не е заслужила да е певица на годината”, казва за колежката си жената на хазартния бос Коко Динев, узна HotArena.

Коментарите заслужена или не е наградата на Преслава „Певица на годината” продължават с пълна пара. Мнозина смятат, че добричлийката е спечелила приза с благословията на шефа на „Пайнер”, но Емилия е на коренно различно мнение. Според жената на Коко Динев инж. Митко Димитров няма вина за ощетяването на Галена. Грешката била на подчинените му, пише \"Уикенд\".

„Понеже всички плюят най-вече ръководството на „Пайнер”, ще кажа, че ние, изпълнителите, сме виновни за всичко, което се случва. На фирмата изобщо не й е лесно, когато се зададат награди. Всеки придърпва чергата към себе си и в случая шефът няма никаква вина”, заяви Емилия.

И отрече да е защитила Галена, заради собственото си недоволство от разпределението на статуетките. Певицата от Раднево е категорична, че не може да се оплаче от продуцентите си. Инж. Митко Димитров я подкрепял винаги, когато имала нужда – и финансово при снимките на клипове, и с оценките си за проектите й. Той неведнъж й се бил обаждал лично и я е поздравявал за добре свършената работа.

Емилия все пак призна, че феновете й са прави да роптаят задето хитът й „Ето ме” и дуетът й с Тони Стораро „Питбул” нямаха номинации на годишните награди на „Планета”. Особено драстична според нея било подценяването на соловото й парче, което просто си плачело за статуетка.

Актуалната Коко Диневица недоумява защо някои фенове са я емнали, че критикува облагодетелстваната Преслава и адвокатства на ощетената на церемонията на „Планета” Галена.

„Коя съм била аз, че да говоря?! Ами аз съм от тази фирма, от този бранш. А ако някой се отказва от мен заради един пост, заради изречение, което съм написала, не виждам какъв почитател ми е бил.”

Емилия твърди, че няма нищо лично против Преслава, а изхожда от принципни позиции в нападките си към нея. Тя смята, че призовете на „Планета” трябва да се раздават като във Великобритания – там никой не си помислял да ощети най-заслужилия изпълнител и да му отнеме статуетките за сметка на друг.

„Гледах наградите в Лондон. Адел обра всички – за най-успешна певица, песен, клип, албум и т.н. Не може у нас Галена да има призовете за артистично присъствие в клип, за дует на годината с Деси Слава, за музикален идол, за най-гледан изпълнител на „Планета”, а за певица на годината да обявяват друга колежка… Е, в крайна сметка по какъв критерий се дават тези награди? Нищо лошо не съм казала за Преслава, но съм категорична, че трябва да си зададем въпроса защо толкова фенове на поп фолка подкрепиха Галена?!”. 

5 Коментара

Колко си зле Емилио ..

преди 8 години

Тръгваш да скачаш с мнозинството срещу някого , който най-случайно се води уж , че спи с мъжа ти (въпреки , че на днешните медии не може да се има пълно доверие)?Като имаш лоши чувства към някого , няма значение певец ли , певица, актриса и т.н. бъди човек с достойнство и си изясни проблемите с него.Не да чакаш удобен момент и да разделяш фирмата на лагери.А и след като мъжа ти е славен с многобройните си изневери защо изобщо си с него?Ако имаше поне малко ДОСТОЙНСТВО щеше да му покажеш , че не може да си прави каквото иска на сметката на твоето лично щастие.Много те харесвах и като човек , и като певица , но след последната ти постъпка ми падна много в очите.С тези си номерца все едно си на 15-16 години не постигаш нищо и слава богу , че Преслава е свестен човек и не избухна огромен скандал.+ това последната ти песен е пълен потрес за певица от твоя ранг.Тя е на нивото Татяна,Теди Александрова , а за сцените с млякото ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ.КАК МОЖЕ ПЕВИЦА ОТ ТВОЯ РАНГ ДА СЕ ПУСНЕ В МЛЯКО ГОЛА ЗА ПОВЕЧЕ ГЛЕДАНИЯ??Личи си , че започваш да подражаваш на Галена , която всички я знаем с какво стана известна.Жалко Емилия , много жалко..На какво са способни хората за повече гледания..

Коментирай

Qvno ti si zle

преди 8 години

Preslava- svesten 4ovak? Are begay na nqkade. Emilia e prava v tova, koeto e napisala. Q pro4eti pak, ako ne si razbral.

Коментирай

Ti si nai-mnogo zle

преди 8 години

Preslava pone ne se sublicha gola za gledaemost i ne razchita na prostashki tekstove , za da e aktualna ;) Tova po sebe si govori mnogo.

Коментирай

Ti si mega zle

преди 8 години

Taka li? Ami pesenta i "rejim neprili4na"? Puk i da ti kaja edin put ne pro4etoh za Emilia, 4e spala s tozi ili onzi za ne6to si, a za Preslava se nosqt "legendi"(mnogo muje- mnogo ne6to, al4nost, narkotici). Koe govori sega? Emilia moje da ne e nay-nay-nay,no e svqsten 4ovek i pevica.

Коментирай

zlatena

преди 7 години

Ако Вреслава беше свестен човек нямаше да се слага на всички мъже.Още малко ще се свали и на чаровния Калин Врачански.В този смисъл подкрепям думите на Емилия.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.