И Фики люби братовчедка! Женят го насила за родата

2115
20 Септември 2015, 10:00


По всяка вероятност Фики ще последва примера на баща си Тони Стораро и ще мине под венчилото със своя роднина, както на времето той се е оженил за втората си братовчедка Валя.

 

Младият изпълнител бил помолен от родителите си да постъпи като тях, защото това е традиция във фамилията им от край време, научи HotArena.

 

Понеже младият певец особено държал много на родителското мнение, нямал друг избор освен да ги послуша, пише Уикенд.

 

„Определено Фики не се чувства щастлив от заръката на баща си и майка си. Искаше му се той сам да почувства с коя жена да създаде семейство и да е момиче, с което се е запознал по пътя на живота си, а не чрез роднински отношения“, коментират близки на певеца. Сега обаче трябва да се опознае по-добре с братовчедките си и сред тях да направи избора си.

 

„В родата им има доста втори и трети братовчедки, така че ще трябва да се поогледа хубаво. Но е тъпо да го заставят и по този начин да определят бъдещето му", обсъждат пъклените планове на фамилията Стораро приятели на певеца.

 

За момента Фики имал картбланш да води полов живот, с която си поиска, но до няколко години трябвало да помисли за семейство и с коя от роднините си да го реализира. „Не му забраняват да прави безразборен секс, може би с идеята да си поживее преди същественото обвързване. Затова и Фики често сменя жените", коментират от обкръжението му.

 

Доскоро Стораро-младши имаше отношения с момиче на име Жулиета Светланова, която също е певица. Родителите на Фики обаче успели да направят така, че двойката да се раздели и да не задълбава във връзката си. Всичко това било с цел синът им да не страда по любимата си, когато дойде момента да мине под венчило с някоя от братовчедките му.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени