И Глория отиде на война с Митко Пайнера! (Прекратява договора си предсрочно)

3557
09 Април 2015, 14:32


Глория е на път да се сбогува окончателно със своя шеф Митко Димитров-Пайнера, с когото работи вече 20 години, узна HotArena!

 

Договорът на изпълнителката с „Пайнер“ изтича през 2016 г., но според наши източници като нищо контрактът ще бъде прекратен и много по-рано, още през лятото.

 

„Пайнера е готов да плати достатъчно голяма компенсация на Глория и да я разкара възможно най-скоро, вече му омръзнаха постоянните й претенции и изисквания“, коментират в чалга средите, цитира „Всеки ден“.

 

Въпреки многобройните хитове на изпълнителката тя така и не успя да се спогоди с боса на компанията. Макар че 41-годишната звезда успя да набута щерка си Симона в музикалната фирма, това не успя да затвори устата й. Тя все недоволствала срещу управлението на чалга компанията.

 

Глория е недоволна, че се дава път най-вече на младите дарования Преслава, Анелия и Джена, а по-старите остават в забвение. Не е тайна, че участията на „стопроцентовата жена“ клонят към минимума.

 

Причина за това е, че русенката все недоволствала за процента, който взима за своите изяви. Тя се облизва за повече и повече пари, които обаче Пайнера хич не бил склонен да й дава. Още повече че той самият определял лептата на певицата и не смятал да отстъпва и на йота. Глория е сред малкото, на които се удържат едва 30% от хонорара, но тя смятала, че е ограбвана.

 

Русенката е знакова изпълнителка за „Пайнер“. На практика тя е първата певица, която подписа договор с фирмата в далечната 1994 г. Въпреки че бе любимка на публиката, тя така и не се разбра с Митко Димитров.

 

Още преди години певицата негодуваше срещу лансирането на Ивана и многократното й определяне за „Певица на годината“. След това под нейния обстрел попаднаха и други нейни колежки – Камелия, Деси Слава, Анелия. За първи път тази година тя дори бойкотира връчването на наградите на телевизия „Планета“ и не се появи на церемонията. Глория не бе включена и в турнето на „Пайнер“.

 

„Като нищо в скоро време и тя като Камелия ще скъса договора си и ще започне да работи сама“, коментират в чалга средите. Преди дни в интервю за жълт седмичник Митко Пайнера категорично отрече тази възможност и обяви, че уважава и почита Глория.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени