И Ицо 100-те манекенки мина Нора Недкова! Плеймейтката се напи на Слънчака и осъмна в хотелската му стая

https://hotarena.net/laifstail/i-ico-100-te-manekenki-mina-nora-nedkova-pleimeitkata-se-napi-na-slanchaka-i-osamna-v-hotelskata-mu-staia HotArena.net
И Ицо 100-те манекенки мина Нора Недкова! Плеймейтката се напи на Слънчака и осъмна в хотелската му стая

Мис Плеймейт Нора Недкова претърпя пълно фиаско в опитите си да се прави на дама с класа, узна HotArena.

 

Това разкрива анонимен очевидец, който е бил наоколо на откриването на морския Bedroom в Слънчев бряг. Той твърди, че блондинката толкова много се е напила и е прекалила с кокаина, че се е държала през цялата вечер супер неадекватно.

 

Позволила е на бизнесмена Ицо Сираков да я опипва по интимните части пред абсолютно всички, а в края на вечерта двамцата са си тръгнали заедно под ръка.

 

Информаторът споделя, че са се отправили към хотелската му стая в хотел Dune, където изкусителката изпълнила всичките му „пенсионерски извратени желания“.

16 Коментара

Hhh

преди 5 години

Отвратително!

Коментирай

Наталия

преди 5 години

С господин Сираков поне лично съм се виждала, миналата година, в голям лаундж клуб в София. Без съмнение е интелигентен, с пари и увереност не му липсва, поведението му не е съвсем джентълменско, макар че не изпростява чак. Това че спи само с манекенки е абсолютен мит. Странното ми е, че нискоинтелигентна селянка като Нора изобщо е минала през завивките на Ицо. Нея не я познавам лично но ми се струва че е много ощетена интелектуално. Явно и Ицо много се е напил и затова е направил тази грешка.

Коментирай

13...........до Наталия

преди 5 години

Пак ли ти Малоумнице-пак ли си избягала за минута от обора за да се изчешаж тук? МАРШ В ОБОРА НА КАТУНА ВЕДНАГА

Коментирай

Деница

преди 5 години

Да не би да те е минал този мазен дядо??? Ще повърна само като си представя някой дъртофелник да ме докосне по начин различен от приятелския. Жал ми е за момичетата като теб. Разни белокоси старци да те лигавят и ти да се правиш, че ти е хубаво, за някой мизерен лев. И не ми разправяй за щедри мъже, те не дават и 5 стотинки за такива като теб. След сеансите разказват как са се гаврили с евтинджос като теб . Ама като си тъпа и неспособна за друга работа какво да правиш. Иначе ще умреш от глад.

Коментирай

27

преди 5 години

13, излишно му се нервиш на тоз парцал. А Сираков и в патешко жълто да се накипри, пак ще изглежда нелепо до младо момиче, та дори и проститутка... Направо са жалка картинка на тази снимка.

Коментирай

Дубъл Наталия

преди 5 години

Ице, още ли ти е грапав езика?

Коментирай

Христо дава 300 лева за секс...

преди 5 години

Ще ви черпи на ресторант ще ядете ще пиете на дискотеката ще плати сметката разбира се няма да Пиете дон Периньон обича да си прави мухабет с девойките и това е сексът е 5 минути но 300 лева ще плати нито стотинка повече понякога прави и бързи срещи в офиса му

Коментирай

аха

преди 5 години

Гледам си фенка на Loredana Chivu :D Много й крадеш снимките.

Коментирай

DJADKO

преди 5 години

TOZI SMOTAN, MIRIZLIV NEPRIJATEN DJADKA S NEKROLOG V DJOBA.. KADESI TRAGNAL BED, NEDORAZUMENIE PROTIVNO!

Коментирай

100-ТЕ ПРОСТИТУТКИ

преди 5 години

ИЦО СТОТЕ Е СУТЕНЬОР ОТ ВРЕМЕ ОНО!!!! НОРМАЛНО Е ДА СИ ПИПА ПРОДУКЦИЯТА!!!

Коментирай

Axaxaxxx ВМИРИСАН ЛЪЖЛИВ ТРОЛ

преди 5 години

Ооо, Лоредана! Как си, мръшляк? Сега хванаха ли те, че крадеш чужди снимки? В момента гледам “снимката ти”, само че под нея пише Loredana Chivu ахахахахаххахахахах! Такава гротеска си, дрисло ахахаххахах! За повече инфо : gsp.ro , рубриката Liga 1 Live

Коментирай

Наталия до "аха" и "Ахахаххх"

преди 5 години

Дали пък троловете не крещят "дръжте трола"? Бях си сложила анимационна картинка за аватарче - качи твоя снимка да те видим! Качих моя снимка (да, моя, не от интернет) - ти си циганка, приличаш на травестит, грозни са ти гърдите, махай се! Качих снимка на прекрасната Лори, която моделирам и обожавам, с готин опушен грим - ти слагаш чужди снимки и ги "крадеш"! Благодаря че толкова се интересувате от мен, но няма нужда. Троловете сте вие, анонимни безименни злобари.

Коментирай

...

преди 5 години

А не каза ли, че снимката с опушеният грим е твоя? Казваш го в коментарите под статията "Малкото коте на Божинов показа яка дупара".

Коментирай

Чупка, гнидо!

преди 5 години

Я не се обяснявай, крадлива мърло! Знаем, че си трол, както и че крадеш чужди снимки! Виж си тъпотиите под статията за Бояна Генова - как лъжеш, че на снимката си ти, но с опушен грим!

Коментирай

ссс

преди 5 години

Абе...интересно се получава с коментарите от няколко постоянни човека. Различно и забавно става. Взех да отварям някои на пръв поглед скучни за мен статии само за да видя кой как е "блеснал" в коментарите. Давайте ведро и не се ядосвайте за глупости.

Коментирай

mumija

преди 4 години

njama li koy da go gramne tozi gnusen sbrachkan staretz ili da go sloji v muzeja na mumiite v CAIRO. PROTIVNO DJUDJE!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.