Секси мацки слугуват на министър (СУПЕР СНИМКА)

5967
11 Юни 2012, 14:30


 

 Министърът на икономиката и енергетиката е щастлив човек. Млад, красив, успял – Делян Добрев е вечно ухажван от упорити млади дами. На пищното откриване на летния сезон в Слънчев бряг горещи мацки нарушиха протокола и не изпуснаха възможността да оплетат в мрежите си апетитния министър.

 

 

Две от златотърсачките на партито бяха особено инициативни. Момичетата поеха в своите ръце обслужването и комфорта на Делян Добрев. Министърът изглеждаше повече от доволен от горещия ентусиазъм на двете евентуални гласоподавателки. Снимката ясно показва с какво настроение посреща Добрев и сервираните питиета, и народната любов.

 

 

Доволният министър предвидливо не досади на гостите със скучна реч: „Пожелавам успех и много туристи, които да си тръгват от курорта щастливи и да се връщат отново. Прогнозите за Слънчев бряг сочат ръст на туристите около 10%. Очакваме успешен сезон. С най-голямо удоволствие обявявам сезона за открит.”

 

 

Вярваме, че Делян Добрев ще си спомня с усмивка прекрасната вечер. Въпреки това се чувстваме длъжни да напомним една мъдрост от вече бившата госпожа Паси – Бинка Пеева. Като потърпевша, с радост предупреди останалите министерши: „Печелиш министър – губиш съпруг!”.

 

 

Искрено се надяваме новото Златно момче от „Кабинета „Борисов” да не се подхлъзне по пътя към върха. Много министри като например: Соломон Паси, Даниел Вълчев и предшественика на Делян Добрев – Трайчо Трайков, бързо-бързо се разделиха с официалните си благоверни, щом седнаха на министерското кресло.

 

 

Някои от тях преживяха втора Голяма любов, но други просто развалиха семействата си, подлъгани от щедра демонстрация на всенародна любов.

 

 

Соломон Паси се врече на атрактивната Гергана, която го дари с още деца. Даниел Вълчев пък се бил сгодил за заместник-министърката си Милена Паунова. Нещастният Трайчо обаче загуби жена и пост в една година, заради анонимна секретарка.

 

 

Ще бъдем щастливи, ако министър Добрев все още е с прекрасната си ученическа любов и след края на мандата.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
йфоив
преди 5 години
-1
ма много апетитен, олигофрен
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени