И Мира Радева лудна по Пламен: Ако те няма, животът ми ще е безсмислен! (ВИДЕО)

3372
17 Октомври 2013, 09:30


Пламен Медаров с лек замах кара жените в Къщата да полудяват от любов по него, но най-странното е, че успява да привлече и по-опитните като Мира Радева, видя HotArena.net.

 

След като Марионетката докара до признания Йоана от рода на „Обичам те, въпреки всичко“ или „Ако ти си тръгнеш, ще умра“, дойде ред и на социоложката.

 

На раздумка в хола на диванчетата, „Пеещата готвачка“ сподели пред съквартирантите и бизнесмена, че ако той излезе от „ВИП Брадър“ животът й ще загуби смисъл и дефакто няма да има причина, заради която да стои в Къщата.

 

„Аз си казвам съвършено честно, че ако трябва да остана тука, без Пламен тук, в тази къща, животът ми ще изглежда напълно и тотално безсмислен!“, бяха точните й думи.

 

Пламен като че ли не се трогна от думите й въздъхна „О-о, не“.

 

Социоложката не веднъж е показвала симпатиите си към Медаров, но след като е по-възрастна никой не е допускал, че тя може да изпитва нещо повече към него.

 

С непрекъснатите си комплименти към него, разговори до 5 часа сутринта с него, отношенията им станаха съмнителни дори за Йоана.

 

Дори Йоко се засегна, след като Мира ни в клин, ни в ръкав й сподели, че не е спала, защото са комуникирали с Пламен до ранни зори.

 

Можете да видите признанията на Мира във видеото, започват след 13-тата минута.


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени