И щерката на Цеци Красимирова наду джуки

https://hotarena.net/laifstail/i-shterkata-na-ceci-krasimirova-nadu-djuki HotArena.net
И щерката на Цеци Красимирова наду джуки
Младата моделка Джудит Георгиева отсега смята да удари конкуренцията в земята. 19-годишната дъщеря на Цеци Красимирова е тръгнала уверено по стъпките й, въпреки че доскоро не мислеше да взима професията й, пише „Галерия“.

Тя има всички физически данни да успее и да се озове на върха на славата - страхотно тяло, пронизващи сини очи, съвършена кожа и различното излъчване. Това, което й липсваше досега бяха пухкавите устни, с каквото явно вече е решила да се сдобие.

Майка й изобщо не се поколебала да й даде зелена светлина. Тя е на мнение, че сега е времето да пробие на подиума и ще пропусне златния си шанс.

4 Коментара

ЦЕЦИ ОРГИЯТА

преди 6 години

МЛАДАТА ДЖУДИТ ТРЯБВА ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ДА СЕ ЗАЕМЕ СЪС ЗАНАЯТА НА МАМА КУРВА! КРУШАТА НЕ ПАДА ПО ДАЛЕЧ ОТ ДЪРВОТО!!

Коментирай

Светлана

преди 6 години

Понякога се чудя - колко взимате , за да наречете и превърнете , подобна повърня в новина ... Момичето е много красиво и абсолютно нищо му няма на устните !

Коментирай

Наистина няма нищо в устните.

преди 6 години

Дори с много въображение не мога да я видя красива. Очите й имат много кофти форма, няма никакъв клепач. А погледът й е толкова празен . изобщо не прилича на поглед на дете. Сякаш е някоя отчаяна от живота лелка на средна възраст.

Коментирай

До долният отговор:

преди 5 години

Абе, педофил неграмотен, какво 19- годишно ДЕТЕ те гони, бе?! Като почнете - на 15 били деца, на 19 били деца… Вместо да пишеш тъпи коментари, хвани и прочети някоя книга по биология и разбери, че такова животно няма! Детенце си до 12- 13, след това започват тийн годините! Тогава вече не си дете, а тинейджър. Хората на тези години нямат почти нищо общо с децата, нито тялом, нито като мисъл! Това "дете" на 19 след няколко години спокойно ще може да се нарече ЖЕНА, а в документите ѝ вече го пише! То щеше да е притеснително, ако приличаше на "19- годишно дете"!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.