И таз добра! ДесиСлава напира за парламента (Твърдо решена е да стане депутат)

2461
09 Февруари 2015, 14:07


Фолк певицата ДесиСлава мечтае да стои на банка в парламентарната зала, узна HotArena!

 

Фурията заяви, че започва да търси партия, към която да се приобщи на следващите избори. Русокоската е решила да става депутат и смята да посвети следващите години в реализирането на намерението си.

 

Блондинката подкрепи като лице десетки благотворителни каузи – за рака на гърдата, опазване на околната среда у нас, дарителски акции на БЧК и т.н.

 

ДесиСлава сега е стигнала до извода, че е дошло време да се захване с още по-сериозни задачи, с които да помага на обществото.

 

„Гледам да мисля не за мечти, а за цели. Да ги поставям и да ги следвам – което стане, стане, което не – продължавам да се боря. Като малка съм мечтала да бъда полицай, каратистка, какво ли не. Само тези не съм постигнала, но и не искам. Ето сега ми се ще да премина в малко по-сериозна светлина“, споделя плановете си Деси, цитира „Всеки ден“.

 

Преди години, когато участваше във „ВИП Брадър“, певицата сподели, че е посетила както столицата на Италия – Милано, вместо да каже Рим, така и тази на Австралия – Манхатън, вместо – Канбера.

 

Сестрицата по георграфски познания на Черната Златка – ДесиСлава, вероятно няма да е от най-интелигентните родни депутати, но няма да е единственият такъв случай.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 3 години
0
Тази и депотат въх боже.... Май е забравила как се изложи с столиците в вип брадър с ония ге*так Азис. Сигурен съм, че ако ги питаме сега отново няма ги знаят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени