И ТАЗ ДОБРА! Преслава не може да пише

4896
11 Ноември 2012, 19:00


Секссимволът на чалгата Преслава не можела да пише, научи HotArena.net.

 

Едрогърдата Преси имала сериозен проблем с писменото си изразяване. Преди няколко месеца певицата дала интервю за светско списание. Разговорът бил уговорен предварително, но пословичната несериозност на Преслава изправила на нокти журналистите.

 

До последния ден, в който интервюто трябвало да бъде направено, гаджето на Бирмата или не си вдигала телефона, или казвала „Ау-у-у-у, забравих”. Накрая Преси поискала да й изпратят въпросите по мейла, а тя пак по същия начин ще върне отговорите. Така и станало.

 

В редакцията на списанието обаче изпаднали в потрес, след като получили текста на чалгарката. От бързане Преслава не го пратила на пиара си за корекции, а директно на медията. Според очевидци на написаното в суровия вариант, текстът бил покъртителен.

 

Първо, нямало изречение, което да следва някаква смисловна линия. Второ, броят на грешките почти надхвърлял броя на буквите.

 

От редакцията на списанието, разбира се, са спестили срама на певицата и са пуснали интервюто в изцяло редактиран и преработен вид.

 

HotArena.net препоръчва със симпатия към Преслава, макар да не е писателка, да почне да пише така хубаво, както и пее.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
deni
преди 5 години
-1
дрън-дрън
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени