И това доживяхме! Крис Браун окраде Ани Хоанг? ВИДЕО и СНИМКИ, пък който както иска да си ги тълкува

https://hotarena.net/laifstail/i-tova-dojiviahme-kris-braun-okrade-ani-hoang-video-i-snimki-pak-koito-kakto-iska-da-si-gi-talkuva HotArena.net
И това доживяхме! Крис Браун окраде Ани Хоанг? ВИДЕО и СНИМКИ, пък който както иска да си ги тълкува
HotArena се натъкна на подозрително голямо сходство между визиите в най-новите клипове на Крис Браун Missing Your Love и новото горещо парче на Ани Хоанг - На сантиметри.

Обикновено сме свикнали да обвиняваме наши изпълнители и режисьори в плагиатство, но ето, че доживяхме да видим и кражба от наша продукция.

Видеото към песента на фокл певицата Ани Хоанг се завъртя премиерно преди три седмици, а клипът на Крис Брун излезе седмица по-късно. Категорично в случая можем да похвалим Люси Иларионов, който е режисьор на видеото на Ани, че е дал добри идеи,  до които някак си са достигнали и колегите му, които стоят зад клипа Missing Your Love.

Вижте двата клипа и преценете сами дали си приличат или не.





12 Коментара

Анчето

преди 7 години

Ти да видиш! Някой да не изплагиатствал от великите идеи на Люсито?

Коментирай

хъ сега де...

преди 7 години

Че Люси е изплагиатствал половината МТV клипове...

Коментирай

J

преди 7 години

Kade e shodstvoto???????????

Коментирай

Hili

преди 7 години

Че, то, ако вземеш да гледаш клиповете на чалгарските телевизии и разни хип хоп троп клипове, ще види, че са едни и същи. Рядко ще се появи нещо интересно и различно.

Коментирай

radi

преди 7 години

МАЛОУМНИ ХОТАРЕНА. Това не е официално видео на песента а някой фен е направил колаж от различни клипове. Тези моменти на сходвство са копирани от люси иларионов от клипа на ники минаж който излезе мнооооого преди този на ани хоанг. И въобще как може да сравнявате ани хуйянг със световна мегазвезда? смешници

Коментирай

777

преди 7 години

не си приличат, жената си е въобразила, че световно известните я преследват

Коментирай

о

преди 7 години

Да "копираш" майсторство с камерата, ниво на техника и на заснемане и професионално ниво на работа, не е "плагиатстване". Всички по света се стараят да правят клипове на високо ниво като тези на западните изпълнители и не че техните клипове са кой знае какво (на нашите изпълнители опр. са по-добри), но просто те като изпълнители в по-богата държава първи имат достъп до по-скъпа технология и по-нова техника. Нормално е, че ако Люси имаше такива пари и достъп до такава, вероятно и той щеше да е от първите работещи с нея, а не да използва вече даден метод на работа, който други вече са пробвали. Вместо да се радвате, че имаме клипове на такова ниво, макар да не искаме да плащаме за музика, нито за концерти, нито за нищо, вие само злобеете и завиждате комплексарската, критикувайки всичко наше и с омазан с лайна нос от чуждестранно гъзоблизане.

Коментирай

о

преди 7 години

Нашите изпълнители правят клипове на световно ниво, както си забелязал, но не знам защо като казвате това, го казвате с такава злоба и негативизъм, вместо да се радвате и да се чудите и маете как е възможно да успяват да сътворят такива чудеса в страна с такъв малък пазар. Изобщо не ви стига акъла до там нито .да осъзнаете, че клиповете на нашите изпълнители изобщо не са правени с такива пари, каквито тези на западните. И въпреки това разлики не се виждат в качеството и оригиналността. Повтаряли се били? А на запад защото хич не се повтарят! Даже там са много по-еднотипни клиповете ОТ ГОДИНИ бих казала! Нашите изпълнители също като западните рециклират стари идеи, защото отдавна вече няма какво ново да се направи, но с тази разлика, че нашите ги интерпретират по един доста по-нов, нестандартен и освежен начин. И разбира се трябва да оценим факта с колко по-малък бюджет работят и в какви по-нищожни условия и тогава работата им изглежда дори още по-мащабна! Но къде ти акъл за такова нещо при повечето хора...

Коментирай

Бебо

преди 7 години

Люси Иларионов, защо бе пич сам си пишеш коментарите в защита на българските клипове правени с малко пари, според вас ненаситните, а видиш ли били на високо ниво?

Коментирай

-1

преди 7 години

Hotarana, дори гледате ли какво публикувате? Двете песни нямат нищо общо.

Коментирай

nagativ

преди 7 години

Hotarana, дори гледате ли какво публикувате? Двете песни нямат нищо общо.

Коментирай

Rrrrr

преди 7 години

Toz podskachasht qponski skelet , kato go vidq da se pravi na rnb diva , napravo moga da povyrna! Ni tanc , ni dvijeniq, nishtooo.....skok, podskok

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.