И това доживяхме! Родителката на Златките си показа гащите (ФОТО В ГАЛЕРИЯТА)

18848
17 Декември 2013, 19:00


И това доживяхме! Довчера гледахме бельото на Златките с повод и без повод, докато Кристина Патрашкова ги критикуваше, днес журналистката дойде на тяхното дередже, видя HotArena.net.

 

Създателката на Държавата на Златките си показа гащите в заведение. (Снимка в галерията)

 

По време на партито за финала на Биг Брадър Ол Старс, Патрашкова стоеше на сепарето до Юлиян Константинов, цяла вечер си гукаха на ушенце и пийваха питиенце.

 

Създателката на Златките бе облечена в ултра къса поличка, каквато дори Златките вече не си позволяват. И именно тази пола й изигра лоша шега.

 

Цяла вечер брадърите бяха принудени да гледат бельото на Криси Патрашкова, която дори не подозираше за конфуза.

 

Слава богу, журналистката не е попила изцяло поведението на Златките и не е забравила да си обуе гащите. Алилуя, Криси имаше и чорапогащник, който правеше гледката още по-софт.

 

Припомняме, че „майката“ на Златките снощи по време на лайфа на Биг Брадър публично съобщи, че Златка Райкова и Златка Димитрова вече не са представителки на Държавата на Златките.

 

Ама като я гледаме Криси, ако продължава така, скоро тя ще бъде достоен представител на тази общност!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сребрьо
преди 4 години
0
Крокодил Патрашкова има ли да каже нещо за двойния убиец Боби и курвата Злати?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
л
преди 4 години
0
как няма да хвали златките,като работи за трактора,виден бардакособственик.за кой пореден път осира почтеното име на баща и.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
г-жо Патрашкова
преди 4 години
-1
Госпожо,за какво искате да съдите сайта и заплашвате с прелюбопитни подробности ? 1.Че на снимката не сте Вие 2.Че не си вижда цвета на бельото от прекалено късичката поличка,неприсъщо за Вашата възраст и претенции 3.Че не защитавахте яростно въпросната личност,което е гавра с честните,работещите и изхранващите се с труд хора .Единственият Ви аргумент,че правила усилие да се развива беше опроверган от смехотворното изпълнение на химна Изключително грозно е да възхваляваш златките и да градиш фалшива ценностна система
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
33
преди 4 години
-1
Г-жо Патрашкова, ако действително сте вие, не е ли малко жалко да ни убеждавате в развитието на курви, чията мисловна дейност е сведена до нула, а действията им са свързани с това кой ще ги издържа и то кой ще разведат? Не е ли това най-лошият пример за младите момичета.Толкова ли ви харесва в държавата на златките, та се преселвате в нея? Всеки може да бъде хванат в неудобна поза, но вие упорито защитавате тези развалини, че вече се срина уважението ни към вас.Ваше право е да стоите зад убежденията си, но не се опитвайте да ни убеждавате в нещо, което е повече от очевадно.Нито в поведението, нито в интелекта им има промяна.Достойни са за подигравките на Денди.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 4 години
-4
Апропо, забравих последно да добава, че сега Златката ще го отнесе като за световно, щото ква е тая дързост да признаеш че си тъп и да драпаш с нокти и зъби да НЕ си повече толкова тъп. Тва бъгарина по-принцип не го прощава у другите, щото те требва да са перманентно и по-зле от него, се тая в къв аспект. Хмхм, ако некоя друга пача тип модел, плеймейт, водеща и прочее свободноизбираеми професии прояви поне една десета от Златкиното покаяние, пръво АзЪ ше теглим чертата и поднесем извиненията тука, която и да е тази, ама де де! Стоим си зад думите! А сега лека, че требва и да се спи!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 4 години
0
Добре де, стана ясно че тука никой не се кефи на Патрашкова и това, че удря рамо на Златката. Всеки си има право на мнение все пак, ама що пък сте толкова убедени, че въпросната госпожа е прибрала "гУсто" от тази дейност? И друг път ми е правило впечатение, че тва е често използван похват срещу опонента, кога нема как да се излезне с разумен аргумент срещу него. Даже и мене са ме забърсвали така в сайта и то заради критиките ми срещу Особата с обвинение, че съм "на хонорар" при чалга-певачка, та признавам, че в случая проявявам и съпричастност. Ама що си затварате очите пред очеизвадните факти, а именно че въпросната Златка със се минало, настояще и бъдеще, дори и да има морала на улична котка, го е разбрала некак и не иска да е повече проста и тъповата, а да се отрака, култивира и пообразова, като за тази цел се е сприятелила с хора, чиято компания принципно не е обичайната среда на т.нар. ни "елит" и които, о Боже, я харесват даже?! И ако Златката за некои от вас е никаквица, що просто..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
PATRASHKOVA
преди 4 години
-8
Венци, сравнително грамотен сте за човек, който работи в сайт и все пак си прочетете текста, за да си откриете сам грешките. Когато си убедил 8000 души да гласуват за един човек, едва ли си се изложил толкова. Що се отнася до намека "спечелени пари от тази "дейност", чудесно ми давате още един повод за иска към вас.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Венци
преди 4 години
0
Аз съм случаен скучаещ човек и се забавлявам в сайта. Искам да кажа на мадам Патрашка Златкова, че толкова много се изложи със защитата на една никаквица, че е по-добре да се скрие. Нека със здраве да си харчи спечелените пари от тази си "дейност", но в никакъв случай да не смята, че обикновения човек е положително настроен към нея. Съжалявам, че до сега всеки четвъртък си купувах онзи вестник. Вече няма да го предпочитам, защото ще се чудя на коя новина да вярвам.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
PATRASHKOVA
преди 4 години
-9
Изобщо не се съмнявайте, че съм Кристина Патрашкова. Постингът ми се отнася до тези, които работят в сайта, а не до тези, които пишат. Ако общувате с адвокати, ги попитайте за колко ще бъде искът ми, след като прочетат лъжливата ви, бездарна и клеветническа дописка. По-лошата новина за вас е, че разполагам с прелюбоптитни подробности за фамозния ви сайт. А те вече са достояние и на някои институции, с които скоро ще се срещнете.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 4 години
-2
Никъде не казах, че Златката требва да е любима звезда. Това дори и не намекнах. Опитах се да обясним защо жена като Патрашкова, интелигентна, ерудирана и добре образована, защитава Златка Димитрова. За Райкова не стана дума изобщо. А причината е, че въпросната плеймейт се ОПИТВА да подобри духовната си същност, а за да стане това, явно е разбрала какво и колко струва. За духовно израстване става дума, бе! За катарзис по модерному. Къде видехте че я величая тая. Просто констатирам факти, като дори написах в прав текст, че е прекалено късно да направи нещо със себе си. Ама опитва, ОПИТВА бе, а това заслужава респект. Ма звезда била, ма любимка била, това са си ваши фикции. Даи била курва, пропаднаа и т.н., знаете ми мнението, а то е, че дори на Гниоча не си позволих да лепнем подобно определение и досега нема жена, за която да го дам. Се ми е тая с колко, защо и на ква тарифа си легат. Това не е моя работа просто. Простотията и глупостта осъждам, и то доста остро в този сайт под камара статии,..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени