И тя е от елита! Куини на Благо ходи на училище с „Ферари“

11137
29 Януари 2015, 15:00


Връзката на ученичката Куини-Алис Николова и футболиста Благой Георгиев наподобява на сюжет от чалга клип, узна HotArena!

 

Гаджето на набожния спортист вече ходи на училище с неговото „Ферари“. Това обаче никак не се нрави на преподавателите в школото, тъй като се налагало да обясняват на останалите защо трябва да залягат над учебниците, след като съученичката им Куини без да учи живее като принцеса.

 

Малката учи строителство и архитектура, а следващото й желание било да се занимава с дизайн. Или поне така говореше, преди да срещне Благо.

 

Мълви се, че даскалото вече не е приоритет за Куини, тъй като любовта й към Джизъса вече била на преден план в живота й, пише „България Днес“.

 

Повечето й съученици я ненавиждат, най-вече заради начина, по който парадира със скъпи вещи. В края на миналата година, докато те зубриха, малката печеше дупе с възрастния си приятел в Дубай.

 

Държанието на девойката спрямо другите дори било надменно.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
V
преди 3 години
0
KURVA
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Nikolai
преди 3 години
0
Мисля, че тази девойка не е интересна на никой, така, че ако обичате предпочитам да виждам хора с инстински успехи, които си заслужава да бъдат обсъждани, а не това девойче. Пълна скукааааа...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
qdosana
преди 3 години
-8
Стига глупости,познавам лично Куини и мога да ви кажа,че е много свестно момиче и не иходи научилищи с ферари,извънредно скромно и много готино момиче,имам чувство,че пишете против Куини благодарение на бившата на Благой,която се чуди как да очерни момичето дори и с измислици.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ффффффф
преди 3 години
0
Еее как не разбрахте Николетки и Куини и тем подобни, че никой не ви завижда за фераритата и скъпия живот , даже колкото повече хора живеят добре , толкова по-хубаво.Дразни това , че се държите надменно с тези , които имат по-малко от вас и ги гледате като втора ръка хора.Мен лично ме впечатляват успели хора , които са запазили човешкото в себе си, въпреки че имат повече пари от други.А такива дето се мислят за богоизбрани и мачкат другите с парадност като Тоца и Николета ме отвращават.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
засрамете се
преди 3 години
-16
какво значи : " С възрастния си прияте" ???? Това е млад мъж в най-силните си и хубави години красив млад какъв възрастен мъж виждате вие ?Това нормално ли е? И хубаво ли нейните връстници и съоченици да и завиждат и да я ненавиждат само защото има някакви скъпи вещи ,,,,това говори лошо за тях не за нея...всеки има своя сътба и живот много лошо е да се завижда защо да не ходи с ферари момичето ако има тази възможност ........нима и те ако можеха не биха ? КОйто завижда си е за него това разяжда него и трупа карма на неговата сметка . Обичайте се хора и бъдете добри :) :) :) усмивкиии
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До СъОченика
преди 3 години
-2
СъОченици, след тази дума няма значение какво филосовстваш нататък. Лек ден.
До
преди 3 години
-1
хахах ти понеже не филосоВстваш :D Всеки човек би се радвал на материалните неща, защо не? Това, което ме дразни е, че в тоя сайт я направиха някаква супер известната, а няма нужда от толкова коментиране. И то дали има и 5% истина в тея статии.
fghsfg
преди 3 години
-1
Тъпа си като гъз, моето момиче. Ила да го напиша по новата граматика, на която явно си свикнала - тАпа Си катУ гЪс
stela
преди 3 години
0
Идеята е в това-не,че е лошо имайки скъпи неща да ги използваш а да не забравяш койя си.Да не се надуваш прекалено.Особено когато не си купил въпросните неща със собствени средства.Това е преходно,а при тоя сме се убедили в това.Така,че моме стои здраво стъпила на земята и се радвай на нещата които имаш днес без да се надуваш и надценяваш.Утре може и да ги нямаш
Аз
преди 3 години
0
НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ, неграмотните не изказват мнения! Срамота хем не знае хе как да пише ,хем със самочувствие. НА какво отгоре бе ?


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени