И тя е от елита! Куини на Благо ходи на училище с „Ферари“

https://hotarena.net/laifstail/i-tq-e-ot-elita-kuini-na-blago-hodi-na-uchilishte-s-ferari HotArena.net
И тя е от елита! Куини на Благо ходи на училище с „Ферари“

Връзката на ученичката Куини-Алис Николова и футболиста Благой Георгиев наподобява на сюжет от чалга клип, узна HotArena!

 

Гаджето на набожния спортист вече ходи на училище с неговото „Ферари“. Това обаче никак не се нрави на преподавателите в школото, тъй като се налагало да обясняват на останалите защо трябва да залягат над учебниците, след като съученичката им Куини без да учи живее като принцеса.

 

Малката учи строителство и архитектура, а следващото й желание било да се занимава с дизайн. Или поне така говореше, преди да срещне Благо.

 

Мълви се, че даскалото вече не е приоритет за Куини, тъй като любовта й към Джизъса вече била на преден план в живота й, пише „България Днес“.

 

Повечето й съученици я ненавиждат, най-вече заради начина, по който парадира със скъпи вещи. В края на миналата година, докато те зубриха, малката печеше дупе с възрастния си приятел в Дубай.

 

Държанието на девойката спрямо другите дори било надменно.

10 Коментара

засрамете се

преди 9 години

какво значи : " С възрастния си прияте" ???? Това е млад мъж в най-силните си и хубави години красив млад какъв възрастен мъж виждате вие ?Това нормално ли е? И хубаво ли нейните връстници и съоченици да и завиждат и да я ненавиждат само защото има някакви скъпи вещи ,,,,това говори лошо за тях не за нея...всеки има своя сътба и живот много лошо е да се завижда защо да не ходи с ферари момичето ако има тази възможност ........нима и те ако можеха не биха ? КОйто завижда си е за него това разяжда него и трупа карма на неговата сметка . Обичайте се хора и бъдете добри :) :) :) усмивкиии

Коментирай

До СъОченика

преди 9 години

СъОченици, след тази дума няма значение какво филосовстваш нататък. Лек ден.

Коментирай

До

преди 9 години

хахах ти понеже не филосоВстваш :D Всеки човек би се радвал на материалните неща, защо не? Това, което ме дразни е, че в тоя сайт я направиха някаква супер известната, а няма нужда от толкова коментиране. И то дали има и 5% истина в тея статии.

Коментирай

ффффффф

преди 9 години

Еее как не разбрахте Николетки и Куини и тем подобни, че никой не ви завижда за фераритата и скъпия живот , даже колкото повече хора живеят добре , толкова по-хубаво.Дразни това , че се държите надменно с тези , които имат по-малко от вас и ги гледате като втора ръка хора.Мен лично ме впечатляват успели хора , които са запазили човешкото в себе си, въпреки че имат повече пари от други.А такива дето се мислят за богоизбрани и мачкат другите с парадност като Тоца и Николета ме отвращават.

Коментирай

qdosana

преди 9 години

Стига глупости,познавам лично Куини и мога да ви кажа,че е много свестно момиче и не иходи научилищи с ферари,извънредно скромно и много готино момиче,имам чувство,че пишете против Куини благодарение на бившата на Благой,която се чуди как да очерни момичето дори и с измислици.

Коментирай

fghsfg

преди 9 години

Тъпа си като гъз, моето момиче. Ила да го напиша по новата граматика, на която явно си свикнала - тАпа Си катУ гЪс

Коментирай

Nikolai

преди 9 години

Мисля, че тази девойка не е интересна на никой, така, че ако обичате предпочитам да виждам хора с инстински успехи, които си заслужава да бъдат обсъждани, а не това девойче. Пълна скукааааа...

Коментирай

stela

преди 9 години

Идеята е в това-не,че е лошо имайки скъпи неща да ги използваш а да не забравяш кой\я си.Да не се надуваш прекалено.Особено когато не си купил въпросните неща със собствени средства.Това е преходно,а при тоя сме се убедили в това.Така,че моме стои здраво стъпила на земята и се радвай на нещата които имаш днес без да се надуваш и надценяваш.Утре може и да ги нямаш

Коментирай

V

преди 9 години

KURVA

Коментирай

Аз

преди 9 години

НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ, неграмотните не изказват мнения! Срамота хем не знае хе как да пише ,хем със самочувствие. НА какво отгоре бе ?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.