И Венета Харизанова изтрещя! Забрави си горнището на плажа, но не и грима (Фото по прашки)

https://hotarena.net/laifstail/i-veneta-harizanova-iztreshtia-zabravi-si-gornishteto-na-plaja-no-ne-i-grima HotArena.net
И Венета Харизанова изтрещя! Забрави си горнището на плажа, но не и грима (Фото по прашки)

И Венета Харизанова изтрещя като фолкаджийките и моделките по това лято.

 

Мис Вселена забрави да си сложи горнището на плажа, но пък за сметка на това не бе забравила грима, видя HotArena.

Знойната красавица си пусна селфи в мрежата по бански, без горнище, но пък „компенсира“ с долнище – изрязана прашка.

 

Венета по принцип не е от миските, които обичат да скандализират мрежата с голотии.

 

Явно обаче е решила да се пречисли към тях, като покаже малко моцарели, в което няма нищо лошо. Това, което подразни феновете, е по-скоро решението й да се появи с грим на плажа.

 

„В най-големия пек и жега тя ми се нацапотила с грим! Кой ще я гледа на плажа? Кой знае как й се е разтекъл грима от слънцето и от водата“, подиграват се в мрежата.

 

Те обаче забравят, че Харизанова е със статут на знаменитост и не може да си позволи да се появи съвсем без грим. Това само фолк певицата Камелия го умее, но и тя търпи критики заради това.

 
\"\"

Най-добре е златната среда.

 

Вижте снимката на Венета в галерията.


5 Коментара

o

преди 8 години

Това не се нарича ГРИМ, а филтри и то толкова много, че това вече не може да се каже, че е Харизанова, но анимационна нейна версия. И коя е "златната среда", след като и с грим според вас е зле, и без грим - пак е зле. Дори и да има някакъв грим, като гледам е съвсем малко, така че къде по-голяма "златна среда" има от тази?

Коментирай

жалко

преди 8 години

Венета е една от най-красивите жени в България, но какво и стана ,че превъртя на темата отслабване и с тази руса коса изобщо не мога да я възприема. Сега е дори кльощава. Жалко, за хубостта и! Аз я харесвах преди, с черната коса, женствена, красива , секси. Жена да не и се нагледаш... Как манията погубва човека?!? Жалко, още веднъж!

Коментирай

Dee

преди 8 години

Ще се изненадате колко жени носят грим на плажа. И аз дори слагам пудра в най-големия пек хем за да не ми се поти лицето, хем защото има фактор 30 и предпазва кожата по-добре от знайните и незнайните химии в слънцезащитните кремове. Обаче тя май е със спирала, която не знам как я опазва от разтичане от жегата/водата.

Коментирай

Лили

преди 8 години

Няма спирала, прикачила си е мигли косъм по косъм. Косата също е с екстеншъни.

Коментирай

Митака

преди 8 години

Гледам доста се е поизпилила, яко пластични корекции! Глупачка, загрози се.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.