И Веско Маринов слагал рога на жена си

4278
13 Декември 2011, 14:57


 

Огромни еленски рога трябва да са поникнали на Цветанка, съпругата на Веселин Маринов. Ако се вярва на думите й, естрадният любимец й е изневерявал под път и над път.

 
След като даде няколко интервюта пред жълтите таблоиди и се появи в 2-3 телевизионни, предавания Цветанка гастролира и в "Стори". 
 
 
Пред списанието блондинката твърди, че не тя, а съпругът й е виновен за разпадналото се семейство, тъй като системно й изневерявал.
 
 
По време на турнетата изпълнителят често бил забелязван с други жени. Отначало Маринова не искала да вярва на слуховете. "Простих му веднъж, въпреки че знаех, че е имало изневяра от негова страна", твърди блондинката.
 
 
"Винаги съм имала съмнения за определена жена… И понеже светът е малък, един мой познат ми каза наскоро: "Не се тревожи, той не е толкова идеален - беше с еди-коя си, еди-къде си, еди-как си", казва още тя. 
 
 
В едно от предишните си интервюта, Цветанка разкри как Веско я изоставил с писмо, написано не от него, а от секретарката му.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
az
преди 6 години
0
а,ама как с жени ще и изневерява бе,хора????????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
AstraTurbo
преди 6 години
0
Тая пък орева целия свят да му се не види!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аххх
преди 6 години
-2
Гадната помия как лъжее, тя му е изневерявала! А тоя неин познат и е казал така за да я вкара в леглото, нали е тъпа патка, казал и е- той ти изневерява, не се притеснявай, ела у нас, и айде вече му е повярвала и си прави реклама на Веско на гърба. Егати пачавретината долна, никой не я и беше чувал, но всяко чудо за 3 дни курвичке...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени