Яка интрига! Пиарите на Нова: Преслава и Гъмов изкараха заедно Великден! Чудят се кога да обявят връзката си (Вижте схемите)

https://hotarena.net/laifstail/iaka-intriga-piarite-na-nova-preslava-i-gamov-izkaraha-zaedno-velikden-chudiat-se-koga-da-obiaviat-vrazkata-si HotArena.net
Яка интрига! Пиарите на Нова: Преслава и Гъмов изкараха заедно Великден! Чудят се кога да обявят връзката си (Вижте схемите)
Поредната информация за връзката на Преслава и Гъмов получи HotArenaПиарите на Нова обявиха, че Преслава и Гъмов изкараха заедно Великден! Чудят се кога да обявят връзката си.


Медийни експерти са категорични, че слухът за връзка и даже сватба между Гъмов и Преслава идва от пиарите на Нова телевизия. Като целите на пуснатия слух са две: засилване на вниманието към шоуто Като две капки вода и изчистване на имиджа на Преслава.


Както HotArena вече писа ТУК, певицата е бясна заради участието си в шоуто и смята, че здраво се е набутала с него. Имиджът на звездата се разклати сериозно първо, заради ужасния й английски и второ, заради невъзможността й да излезе от собствения си образ, заради което придава чалга орнаментика на всяка песен, с която се заеме. 


„Не мога да си простя, че се вързах с това шоу, съсипана съм и не знам как да се измъкна от ужасната ситуация“, жалвала се Преслава

6 Коментара

ДАНЧЕТО

преди 7 години

И ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТЕЗИ ИДИОТИ,БЕЗДАРНИЦИ,ЗЛОБНИ МИЖИТУРКИ ПРЕСЛАВА И ГЪМОВ?

Коментирай

d-r razum

преди 7 години

това , че гъмов и преслава са били заедно на великден си е лично тяхна работа и не е никаква интрига..вие от хотарена сте малоумни и скапани интруганти..а що се отнася до участието на преслава в капките ..то представянето и е великолепно ако не е преслава няма да има такъв висок рейтинг и гледаемост шоуто....преслава е номер едно ,а всички злобни хейтъри да се пръснат да се спукат в помията и лайната дето са затънали- разни куровлети лозанови, златени и тем подобни миндили

Коментирай

zlatena

преди 7 години

Ха ха ако не е Преслава Креслива чалгарските пубери и музикалните инвалиди в България няма да гледат като две капки вода егати и малоумното мислене.Аз лично гледам капките само заради чаровния Калин Врачански.Преса със нейното виене става само за да плаши кучетата като не слушат за нищо друго не става.

Коментирай

hhhh

преди 7 години

HotArena, ne stiga, che vie i prostata Nikoleta izmislihte chata mejdu Gymov i Preslava, ne stiga che syzdadihte 2 profila, dosusht kato tqhnite, horata ne vi povqrvaha i sega reshihte pak da se izqvite, uj ot imeto na Nova? hahaha, vie ludi li ste, shizofrenici takiva ... gzrtff

Коментирай

Ани

преди 7 години

Спрете се!!! Какво ви интересува дали са празнували Великден заедно или не са? Двамата се обичат и това е важното. Никой от вас явно не ходи на участия на Преслава, за да види реалността. Гъмов наистина ходи на участия на Преслава и двамата много се обичат. Живеят щастливо в нейния апартамент и се разбират прекрасно. Не ви интересува какво правят! Стига сте ги тормозили и ги оставете да се радват на щастието си! Лошо ли е, че имат връзка? Все едно те нямат право да са щастливи и да обичат! Толкова сте жалки, Хотарена! Стига сте писали глупости и оставете хората да се обичат и да си живеят щастливо!

Коментирай

Nel

преди 7 години

Да! И аз мисля че е крайно време да спрат да се занимават с тях! Аз също съм виждала Гъмов на доста участия на Преслава- и наистина си се обичат! Немога да разбера защо постоянно ровят и се чудят какво да измислят по техен адрес! Всичко това е защото те си мълчат и не коментират и те се чудят каква интрига да измислят1 Смешници! Евала на Гъмов и Преслава че си пазят личното пространство!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.