Яка снобария! Мария се фука с порцелан за 1000 лева, сервира чиниите с дъното нагоре да се вижда марката

https://hotarena.net/laifstail/iaka-snobariia-mariia-se-fuka-s-porcelan-za-1000-leva-servira-chiniite-s-danoto-nagore-da-se-vijda-markata HotArena.net
Яка снобария! Мария се фука с порцелан за 1000 лева, сервира чиниите с дъното нагоре да се вижда марката
Връх на парвенющината демонстрира Мара Отварачката. Новоизлюпената милионерка напоследък упорито сервира храната, обръщайки чиниите с дъното нагоре, видя HotArena.

Идеята е всички да видят каква марка се кипри отдолу на скъпоценния й порцелан и че сервизът й струва някъде от порядъка на 1000 лева. 
За да разберат всички в какви снобарски съдове се храни, Мария системно си ги снима и публикува на официалната си страница.

При първия си опит да предизвика възхищение от чиниите и купите си, тя удари на камък. Гордата госпожа Гущерова обаче не се отказа. През 4-5 дни тя намира поводи да пуска нови и нови снимки на дъното на своята посуда.

Накрая вероятно е решила, че кадрите й са в прекалено общ план и никой не вижда марката. Та затова я снима по-отблизо. Проверка на „Всеки ден” показа, че става въпрос за италианска фирма, която произвежда луксозен порцелан. Една каничка за мляко например върви по около 40 лева. Комплект от 3 десертни чинийки е по 70

12 Коментара

ДАЧО

преди 7 години

И КАКВО ОТ ТОВА-ДА НЕ Е СТАНАЛА ПО-УМНА ИЛИ ИНТЕЛИГЕНТНА ,КАТО СЕ ХРАНИ В ТАКИВА СЪДОВЕ,А И ЦЕНАТА НЕ Е НИЩО ОСОБЕНО,ЗА ПРЕТЕНЦИИТЕ И НА МИЛИОНЕРША ТОВА СА НИКАКВИ ПАРИ.

Коментирай

azz

преди 7 години

Тая не е добре. Личи си колко бедна и гладна е израснала. По принцип хора, които са живели с материални липси, стават някак си по-смирени и добри. При нея обаче тия качества не са се развили никак! Проста селска пръчка си е марчето и това е!

Коментирай

Анастасия П

преди 7 години

На това му се вика проява на лош вкус!!! Тази певачка явно не са я учили на обноски!! И целия марков гардероб да си навлече, и всичката кухненска посуда да извади, си е все същата простакеса!!!

Коментирай

Сани В.

преди 7 години

Очевадно е,колко е елементарно и лишено от вкус това същество! Истинските потомствени богаташи,така наречените-хора от сой,да се хранят в такава посуда и да обличат маркови дрехи,не е нещо ,с което някога ще се похвалят,то е естествено за тяхното положение в обществото! Първенюта и новобогаташи,като семейството на Гущеров,са истински снобари!Въпрос на чест е,да се похвалят в какви съдове се хранят,да носят дрехите си с етикетите на вън за да се видят ,и най-важното е да постнат всичко това в мрежата,за да стане достояние на всички! Наистина си личи,че Мария произлиза от бедно провинциално семейство,нищо против тези семейства,но когато една такава като нея,се самозабрави................СТАВА ИСТИНСКА ГРОТЕСКА КАРТИНКА!ПФУ!

Коментирай

devil

преди 7 години

еми тя отваря бира с цици нормално да яде от скъп порцелан

Коментирай

!

преди 7 години

Гледам индийски сериали. Там индийските цигани така подреждат масите си за хранене - чиниите са обърнати обратно. Та и тая като пра родствениците си от долината на река Циган.

Коментирай

f

преди 7 години

Във ФСБ-а всеки се хвали, който с с каквото има. А аз общо взето виждам, че хората основно за това го ползват, а и тя никъде не е казвала, че е потомствена богаташка. Напротив - винаги е казвала, че е от бедно семейство, така че е напълно нормално да се гордее, както и всеки друг на нейно място би. И думата е "гротескна"., когато ще я използваш като прилагателно. "Гротеска" си е съществително име и не може да се използва да определя друго съществително вместо епитет.

Коментирай

f

преди 7 години

Стават "по-смирени и добри" ама само понякога. "По принцип" е по-нормално да станат озлобени и завистливи и точно това е, което става в повечето случаи. Това, че някой се гордее с нещо и го прави щастлив, не значи, че е лош човек. Не знам къде отиде ти и какви връзки осъществи в главата си.

Коментирай

До f

преди 7 години

Извини ме за неволната грешка!Абсолютно правилно ме смъмри..... Поведението на Мария е мнооого далече от гордост.........с какво е допринесла тя за мястото си в обществото,за да се ГОРДЕЕ................Тук не съм съгласна с теб!Но всеки разбира нещата по различен начин и затова уважавам и твоето мнение!

Коментирай

Мъъъъъъка

преди 7 години

Мило ми Миче, ще ти кажа една истина, която се свежда до следните думи: ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не. Смешна си. Искам следващия път да ни запознаеш с нужника си, който и от диаманти да е, пак до миризливото ти лайно се допира...

Коментирай

interesno

преди 7 години

марчето е излязла от селото, но селото Н-И-К-О-Г-А няма да излезе от нея! Малкото пекинезче пак се е изложило!

Коментирай

f

преди 7 години

Е, просто представям нещата от един по-различен ъгъл, не казвам, че е най-правилния. Аз говорех по принцип общо взето, а в случая на Мария разбира се, че нейното е много особен случай. Тя наистина си е повярвала много и си вярва и че е много обичана и успешна певица, и в много филми се вкарва и си мисли чак, че и нас ни вкарва и че и нас ни убеждава, но това е друга тема. Ясно е, че не мислим, че е "дама от класа", но така или иначе и друго е вярно - че е важно къде е стигнал човек в живота си и ОСОБЕНО важно е това, предвид откъде е тръгнал, а тя е извървяла дълъг път и съм сигурна, че почти всеки на нейно място би се възгордял със стандарта, който за разликата от "успешната кариера" или любовта, никой не може да й оспори.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.