Яке за $2000?! Галена, слез на земята! (Колекцията на певицата безбожно скъпа, фенове в потрес)

https://hotarena.net/laifstail/iake-za-2000-galena-slez-na-zemiata HotArena.net
Яке за $2000?! Галена, слез на земята! (Колекцията на певицата безбожно скъпа, фенове в потрес)

Късо якенце за $2000 – как ви се струва? Не, марката не е Гучи или Армани, а… Галена!


Да, колекциите на фолк певицата, които се продават под марка Beyond, са безбожно скъпи, пропищяха фенове пред HotArena.

 

Наша проверка потвърди за баснословните цени, които Галена е лепнала на моделите си.

 

Така например една обикновена черна бална рокля струва $3800, или близо 5000 лева. Галена е разчупила роклята с позлатено бюстие, но колко злато има в него – само тя си знае.

 

„Стига, бе, дори Бионсе не пуска дрехите си толкова скъпо!! Галена за каква се взе?! На какво отгоре ще продава парцалките си на такива цени със съмнително качество“, беснеят фенове.

 

„Още по-дебилното в случая е, че това са роклите от колекцията G-spot, които продаваше на абитуриенти. Колко заможни трябва да са тези зрелостници, че да си позволят тези тоалети“, възмущават се стилисти пред HotArena.

 

Според тях, по този начин Галена може да привлече вниманието на данъчните, които сега и без друго са погнали фолк певиците. „В момента под прицел е Камелия, но и на Галена работата намирисва на измами“, отбелязват нейни колежки.

26 Коментара

Мария

преди 8 години

ОНИЯ ПЕДАЛ ДОБРИ СИ ГИ ИЗМИСЛЯ ТЕЗИ ЦЕНИ,КАТО СИ МИСЛИ,ЧЕ ГАЛЕНА Е НЯКАКВА МОДНА ИКОНА......ОТДАВНА ОТМИНА ТОВА ВРЕМЕ.....НЯМА КОЙ ДАЖЕ ДА ВИ РАЗГЛЕДА САЙТА.

Коментирай

Marita

преди 8 години

Хмм как ми мирише на платена статийка!!! Дрехите, които Галина прави се продавам не само в България, но и в Сев Тропе, Холивуд и Париш. И то в едни от най-скъпште магазини,обединяващи няколко марки. Това може да се провери в интернен. За хората в чужбшна разбира се,че това не са скъпи дрехи. А щом е сложената такава бена, но значи има за какво. Аз като жена, носеля няколко от дрехи на тази марка, заявявам на 100%,че материалите са изключително качествени. Заслужават си цените. И този под моя коментар, който казва,че никой не им разглежда сайта то жестоко се лъже! Марката на Галена е една от най-успешните бг марки в България и в чужбина, където се продават. Аз не знам друга бг марка да продава дрехите си в Холивуд и да ги носят на червения килим. Жената на Марк Антъни се появи наскоро с рокля от колекцията на Галена. Вмесно да злобеете се радвайте,че имаме бг марка на тякова световно ниво!!! Дрехите са уникални, а докато вие си пишете поръчковите статии, но Галена трупа пари.

Коментирай

Пххф

преди 8 години

Андрейче много ли те е яд,че твоята циганска колекция не пожъна никакъв успех, че поръча тази статия? Слез на земята, ти,маймуно грозна! Злобата съм Галина ще те съсипе! Колекциите и са уникални и ти не можеш да и стъпиш и на малкия пръст. Аман от ПЛАТЕНИ статии на разни травестити!

Коментирай

Деси

преди 8 години

Като ве чета глупостите ще падна от смях хахахаха Ясно е ,че това измислено сайтче не може да си позволи тези дрехи, но хората които можат ще си го купят. Вас какво ви бърка солко струва? И е време вие да срезете на Земята. Галена е здраво стъпиля на Земята и щом са такива цените,значи се купуват от хората и си заслужават. Вместо да споделяте СТАРА ИНФОРМАЦИЯ ЗЯ КОЛЕКЦИЯ ОТ ПРЕДИ 2 ГОДИНИ, то вземете да споделите вашата любимкя в последно време Анелия как се е изложила на концерта и как всички хора масово я оплюха по всички сайтове. Но нали, който плаща, ной поръчва музиката и това не смеете да го споделите хахахахаха Толкова сте смешни в този сайт,че нямам думи. Вместо да се радвате,че жената пробива извън България и прави такива яки дрехи,вие се правите на счетоводители. Не ви влиза в работата солко пари са дрехите. Вие не сте счетоводители, а журналистчета.

Коментирай

jenn

преди 8 години

Аз харесвам Галена, също и дрехите, които правят с Добри и Борче Ристовски, но ми се струва неадекватно да ги пускат на такива цени. Смешно е, при положение, че на тези цени се продават стоки на топ дизайнери, градили име с години и т.н. Забелязала съм, че продукти, които пускат певици, актриси и др. популярни личности в световен мащаб са обикновено среден клас, на цени достъпни за масовия потребител, съответно за голяма част от феновете, които са и основния таргет. В България, както винаги се търси бързата печалба, без бизнес стратегия, без нищо... На принципа: „по-добре да продам една рокля за два бона, отколкото да продам 10x200 и да привличам повече клиенти“... смешна работа, ама щом има балъци да купуват...

Коментирай

jenn

преди 8 години

Не е много трудно да си продаваш стоката на консигнация. Намираш подобен бутик, какънто ти описваш, споразумявате се. Дали се продават или не аз не знам, нито пък ти. А това, че известни личности са се появили с техи дрехи може да се обясни много лесно. Изпращат им се като подарък, другия вариант, който, за съжаление ми е по-вероятен: плащат им за реклама, ще ги тагнат в някоя соц. мрежа, ще кажат с какво са облечени... Не подценявам работата на дизайнерите, нито пък продуктите,но не е толкова лесно да пробиеш. Моля ви, не бъдете като стадо овце, което приема всичко за чиста монета. Отишла жената на Марк Антъни, много харесала роклята, купила я. Отишла София Вергара, и тя така... Тези хора имат спонсори, рекламни лица са на не едно и две неща, при тях всичко е бизнес ... Помислете малко.

Коментирай

Batkaka

преди 8 години

Дали цената и за свирка в ваната са се качили?

Коментирай

.

преди 8 години

ФРАЗАТА, КОЯТО МЕ УБЕДИ НА 100%, ЧЕ ТОВА Е ПОРЪЧКОВА СТАТИЯ ОТ НЯКОЯ ПРОСТА И ЗАВИСТЛИВА КОЛЕЖКА „Стига, бе, дори Бионсе не пуска дрехите си толкова скъпо!! Галена за каква се взе?! На какво отгоре ще продава парцалките си на такива цени със съмнително качество“, беснеят фенове. КАК ПЪК АЗ НЕ ВИДЯХ И ЕДИН ФЕН ДА НАПИШЕ ПОДАБНО НЕЩО, А ИНФОРМАТОРИТЕ ВИ СА ВИДЯЛИ? ОМРЪЗНА МИ ОТ ТЪПИТЕ ВИ И ПЛАТЕНИ СТАТИИ! ДРЕХИТЕ СА НА ДОСТЪПНА ЦЕНА ЗА ХОРА; КОИТО ЦЕНЯТ КАЧЕСТВОТО И МОГАТ ДА СИ ГИ ПОЗВОЛЯТ!!!!

Коментирай

Hmm

преди 8 години

Чакай малко! Нейните дрехи са изключително качествени.. Ти какво очакваш? Да пусве дреха, за която е платила хиляди за изработка и скъп плат и да я продава за тяколко стотака? И аз си гледала другите колекциш има и евтини и скъпи дрехи. Според плата и избработката. Все пак дрехите и се изнасят и в чужбина и не може да ги изработват с евтин плат. И най-вече - нова е Галена, а тя държи на качественото. Щом толкова много хора и купуват дрехито, но т си върши работата идеално. А ние можем само да се гордеем,че имами българска марка на таково високо ниво!

Коментирай

...

преди 8 години

Бягай,бе,смешник!

Коментирай

блаа

преди 8 години

Колкото и скъпи да са тези платове и изработката - цените не са нормални. Галена и екипът й очевидно се целят във високия клас клиенти, но ако не знаете творенията на световните марки, които се шият в Индонезия примерно, струват стотинки и единствено името на марката добавя останалата стойност. Така в случая с Галена няма какво да се добави. Има някои попадения в нейните колекции, но не е нужно такова изхвърляне. А роклите, че са качествени не мога да отрека.

Коментирай

o

преди 8 години

Първо - дрехите на Бионсе не са лъскави и официални облекла, а най-нормални дрешки от материал за тениска за спане, с които можеш да разходиш кучето или да идеш за хляб. Второ - всеки, който иска да прави бизнес с дрехи в България и познава първенюшко-показния ни манталитет, ще си сложи високи цени, защото за българина най-важна е ексклузивността - т.е. него го интересува дрехата да е скъпа, хората да познават тази дреха, та да знаят, че той може да си я позволи и му харесва другите да знаят когато това, което носи е скъпо и колко точно е платил, така че цените са съвсем резонни. На българина му предложи нещо, сложи му скъп етикет с подсмисъл: "Това е за отбрани, ти не можеш да си го позволиш!" и стой и гледай как ще си счупи краката и ще обиколи света три пъти бегом, за да докаже, че не е така. Така че много е правилен хода на Галена. Истината е, че на българина му харесва да се изхвърля и непрекъснато да му вдигат летвата, за да драпа той да я надскочи.

Коментирай

jenn

преди 8 години

Съгласна съм, че по-качественото е по-скъпо, НО тук идва голямото НО. Суровината (в случая платовете) далеч не струват хиляди, можеш да отскочиш до съседна Турция, има голям избор от места (складове, магазини за продажба на едро и т.н.), където можеш, да напазаруваш съвсем спокойно, качествени и разнообразни платове, за недотам баснословна сума. (Не знам откъде се снабдяват въпросните, давам пример). В България работната ръка е без пари, както се казва (особено в шивашките цехове, жените се скъсват от работа за жълти стотинки, това е всеизвесно). Със сигурност готовият продукт не струва хиляди (както ти си се изразил/а, на никоя световноизвесна марка не им излиза толкова, но те, за разлика от нашенци продават ИМЕ, а не просто дреха. Един въпрос, кои са тези, които толкова много купуват? Аз съм виждала някои чалга диви с нейни модели, също и някой абитуриентки, но дотам, не ми е достатъчно, че да кажа че МНОГО се купуват... Аз се радвам на успехите на българите, не пиша това завистливо зад монитора, просто е несериозно фирмичка на 4 години да пуска дрехи за хилядарки.. Пак казвам, когато плащаш тея пари, 99% от случайте ги плащаш заради името, а не заради ВЕЛИКОТО качество... Ако искаш качесвени дрехи, то спокойно можеш да си купиш плат и леля Гинче, съседката да ти барне една рокличка или панталонки или каквото си си намислил, ще ти е за без пари..

Коментирай

jenn

преди 8 години

.. зад монитора, просто е несериозно фирмичка на 4 години да пуска дрехи за хилядарки.. Пак казвам, когато плащаш тея пари, 99% от случайте ги плащаш заради името, а не заради ВЕЛИКОТО качество... Ако искаш качесвени дрехи, то спокойно можеш да си купиш плат и леля Гинче, съседката да ти барне една рокличка или панталонки или каквото си си намислил, ще ти е за без пари..

Коментирай

jenn

преди 8 години

И аз това казвам, но като че ли говоря на стената.. Едно си баба знае, едно си бае..

Коментирай

блаа

преди 8 години

jenn, мисля, че просто я харесват и не гледат реално на модния бизнес. Тези, които я защитават толкова, дали изобщо пазаруват от нея, щом казват, че тези цени са напълно нормални.

Коментирай

блаа

преди 8 години

jenn, сега ти прочетах останалите коментари и съм напълно съгласна с теб. Много добре си обяснила нещата, но не се опитвай никого да убедиш. Имат си мнение хората - тяхно право :)

Коментирай

ще повърна

преди 8 години

Малеее,по-неграмотно нещо не бях чела.ПариШ е най-малкото......Ужасия....каквато тя,такива и феновете...Ще повърна...

Коментирай

Неграмотни и това е...

преди 8 години

Аз,по-неграмотни коментари,не бях чела.Имам усещането,че самата тя (или роднина) е писала отговорите на повечето коментари.Едно,е печатна грешка или механична,но тази неграмотност е потресаваща.Заебете пунктуацията,но елементарни думи...........това си е срам и позор.Аз,ако съм на вас-неграмотните,ще се засрамя и ще опитам да се науча,да се образовам....

Коментирай

Ана

преди 8 години

Хаха Обади се пък най-злобната от всички! Писали сме ги хора, които я подкрепяме и някой от нас е купувал от модната и марка. Нито ми е роднина, нито съм Галена :D Сигурно и харесванията на коментарите са от едип човек,а,професоре?! А ти се науче на правилна пунктуация и тогава давай съвети! Злобарка!

Коментирай

Ана

преди 8 години

Хайде, злобаните лелки да не се обаждат, а първо да си купят някоя от дрехите от колекцията! Качеството е изключително високо и не са на такива безбожни цени, каквито се опитват да ги изкарат! Въпросната рокля от снимката не е от линията на Галена, а е от Beyond и е толкова скъпа,защото се прави ръчно. Най-скъпата рокля на Галена е 2.500 лв. и е също ръчна избаботка- с пера. Останалите й рокли варират от 250 до 1500 лв. Въпросното яке доколкото си спомням е от ПОНИ и още нещо, затова е и толкова скъпо. Останалите якета,блузи,панталони и т.н. са на доста по-ниски цени около 200-500 лв. Аз съм си купувала 1 пола, 1 блуза и 3 рокли, като никоя ох тях не струваше толкова пари като на снимките. Вземете работете,вмесно да злобеете срещу успелите хора. Галена я познавам повече в модата (не лично разбира се) , а кано певица не я следя. Като моден дизайнер е изключително прецизна и добра в работата си и това го потвърждават пълния магазин, износа на дрехи в чужбина и т.н. Гордейте се,че има такава добра марка в България,а не плюйте! Това е единствената толкова модерна и стилна мярка в нашата страна, за която бих си дала парите. А вие сте смешни като си излизате злобата, от завист и яд. Браво на всички,които работят по тази марка! Браво най-вече на Галена,че прави такива стилни тоалети за дами с вкус и класа.

Коментирай

whatever

преди 8 години

Едно бързо уточнение- Beyond не е марката на Галена, G-spot е марката на Галена. Дрехите на G-spot са макс 2500лв и то ако роклята е от естествена коприна с разход най-малко 6метра. За справка, цената на качествена коприна стига до 100лв за метър. Подчертаните яке и рокля на Beyond са толкова "скъпи" защото се декорират ръчно мънисто по пънисто и отнемат до 30-50 часа ръчна работа. Сложете мининимум 800лв заплата само на декоратор и смятайте малко. Цените не са безбожни, а напълно адекватни на това, което предлагат. Всеки, които поне веднъж в живота си е шил рокля знае за какво говоря. Я тийнейджърките да си признаят по колко пари дадоха за уиване на органзена рокличка в някое ателие

Коментирай

преди 8 години

НаучЕ....пука ми,кое колко струва.Пишейки от телефин е трудно да се спазва точна пунктуация.Простено е,но то вашето е...

Коментирай

..

преди 8 години

Евала!!!! Eдно адекватно и точно мнение! И аз нова казвам, но повечето тук са като обладани и не виждат по-далеч от носа си! Меслят си,че толкова лесно се прави ръчна избработка...

Коментирай

до ..

преди 8 години

Има и много други не по-малко точни отдолу. Прочети. ;)

Коментирай

f

преди 8 години

Думата е "извесТност"!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.