Яна Маринова прати сина си в Германия на 14 години + как е взела това трудно решение

2773
12 Февруари 2017, 09:00


Наскоро Яна Маринова се сблъска с най-болезнения момент за всяка майка, онзи, в който трябва да притъпи инстинктите и привързаността си и да позволи на детето си да се отдели от нея. Синът й Никола, който е само на 14 години, вече живее сам в Германия, където учи в престижно училище, научи HotArena.

Известната му майка, която се прослави покрай сериалите „Фамилията“ и „Стъклен дом“, признава, че никак не й е било лесно да се реши на тази стъпка. Яна обаче преодоляла родителските си страхове и тъгата, че няма да вижда всеки ден сина си, тъй като вярва, че така му дава шанс да има едно по-добро бъдеще.

Не за първи път прави впечатление родителската философия на актрисата, която се изявява в холивудски продукции и като каскадьор. Преди време, когато синът на Яна бе на 8 години, се коментираше защо не живеят под един покрив. Тогава на звездата от „Фамилията“ и „Стъклен дом“ й се наложи да внесе разяснение по темата, коментирайки, че при развода с бившия си мъж синът им предпочел да остане при него. Майка му се изнесла от семейното жилище, а малкият Никола не искал да се разделя със своята стая, с вещите, които обича и с които е свикнал.  Яна не настоявала да го вземе със себе си, тъй като за нея, а и за бившия й мъж най-важно било синът им да не изживява силен стрес заради развода.

Тези дни актрисата за пореден път доказа в какви прекрасни отношения е с бившия си мъж и как двамата решават всички въпроси, свързани със сина им, с единодушие. Яна сподели, че с бащата на Никола отдавна знаели, че ще настъпи момент, в който той ще замине да учи в чужбина. А идеята да продължи образованието си в Германия била на баща му.

„Той намери това училище, уреди го, там имаме близки, които могат да помогнат в случай на нужда… Никола тук завърши руско училище, разви в себе си качества, които са нужни за основата на личността, и в един момент, когато излезе на улицата и се сблъска с нашата действителност, която вече се превръща в статукво, той самият, а и ние го разбрахме, че не е начинът да остане тук. Защото всичко, което е научил, което е създал в себе си като личностни качества… Тревожи ме много, това е нещо, което обсъждахме, обаче истината е, че не можеш да живееш живота си в страх, длъжен си да преследваш това, което за теб е най-добро и правилно, независимо от това какъв е резултатът. Никола винаги съм го учила да не се съобразява с резултата“, разказва Яна, намеквайки, че трудно е свикнала с мисълта, че синът й заминава да живее и учи в Германия едва на 14 години. 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
K
Преди 1 година
-1
То това дете живяло ли е с нея някога, че да се разделят? Май живееше с бащата. Иначе ми е противна тази госпожа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени