Яна Маринова призна: Нещастна съм! (Актрисата постоянно в депресия)

5013
04 Юни 2017, 15:00


Яна Маринова е категорична, че успехът й си има цена, която тя плаща и днес, разбра HotArena.


Тя разбрала, че трябва да направи редица компромиси, за да се занимава с актьорство, още на времето, когато започнала да се снима в сериала „Хотел България”. Тогава тя осъзнала, че да си актьор не е просто някакво забавление. Убедила се, че емоционалните трансформации, през които преминава за ролята, са сложен процес и трябва да е достатъчно подготвена, за да ги понесе.


„Защото моментите не са само онези, когато се ръкопляска. Преобладаващите моменти са когато се трудиш, когато търсиш образа, когато не спиш по цели нощи, защото си на снимки, когато не можеш да ги съчетаваш с личния си живот, и когато заставаш на кръстопът и се питаш дали ще можеш да издържиш така още дълго… Много пъти съм се питала има ли смисъл наистина от всичко, което правя”, самокритична е тя.


Колкото и да й е трудно на моменти да лавира между актьорството и личния живот, Яна Маринова подчертава, че именно тази професия я прави щастлива. И все пак не приема лесно похвали и награди. Миналата година например, когато на кинофестивала в Русия получила приза за „най-добра женска роля”, така се стъписала от учудване, че първо попитала един от членовете на журито защо са избрали нея. Той й отговорил, че радост и веселие се играят много трудно. „Бях като ударена… Бях щастлива. Едновременно с това ме притесни, защото след една награда очакванията са повече. И то мина. Някак си съм по-щастлива в моменти, които са по-равни, по-спокойни и хармонични”, споделя Яна Маринова, която този август ще навърши 39 години.


Като всеки и Яна Маринова има своите моменти, в които не се чувства особено добре, въпреки успешната си кариера и хармонията в личния си живот. Признава даже, че често се чувства нещастна и изтъква, че това е сред причините да стане актриса. За да е такава, трябва да обича да страда, смята тя, предават от Уикенд.


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kokona
Преди 1 година
0
Respekt Qna!Vyzhishtavam se na uporitostta i trudyt ti!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени