ЯСУ! Михайлов отпраши с ново гадже за Гърция! Глези я с луксозно шампанско и чалга

https://hotarena.net/laifstail/iasu-mihailov-otprashi-s-novo-gadje-za-garciia-glezi-ia-s-luksozno-shampansko-i-chalga HotArena.net
ЯСУ! Михайлов отпраши с ново гадже за Гърция! Глези я с луксозно шампанско и чалга

Ники Михайлов отпраши с ново гадже за Гърция, видя HotArena.

 

Националният вратар се похвали с клипче, докато шофира, а гаджето му го снима.

 

Във видеото футболистът си тананика гръцка песен, която има бг чалга еквивалент у нас.

 

Заради парчето Михайлов набързо бе окачествен като чалгар и заклеймен от феновете си.

 

В пълен контраст със стила му на музика, Ники демонстрира класа с питиетата. Той не пропусна да снима бутилката шампанско Моет, с което глези новата си приятелка.

 

Това още повече подразни потребителите, които го съсипаха от обидни сравнения.


Коя е новата на Ники пък, засега остава мистерия.

 

Някои фенове предположиха, че е Алисия и изразиха надежда, че са се сдобрили. Певицата обаче в момента е на турне в Англия и няма никакви изгледи с Ники да се съберат.

17 Коментара

Aahahhahahah!

преди 8 години

Що пък един път не направите неква проверка и не си напъне "журналистЪ" ви двете мозъчни клетки и евентуалната способност да чете, за да види, че Алисия е била на 12 юни в Лондон /намира се в Англия/ и на 13 юни в Силистра /намира се в БЪЛГАРИЯ/ и че има няколко дни в които няма участия, и преспокойно може да стигне до Гърция с Михайлов и да пие от нейното любимо шампанско.

Коментирай

АЗ

преди 8 години

Е то и за вас няма изгледи когато твърдите нещо, да го подкрепите с доказателства, а пък да пропишете на грамотен български още по-малко.....Какво е това "ЯСООО" т.е. "ЯКО" или "ЯСНО" или какво? Почвам да си мисля, че направо Николетка ви спуска готовите статии и вие дори не смеете да й поправяте грешките!?!?!!

Коментирай

Tanya

преди 8 години

E kak da se napune neshto, koeto lipsva. Dve e tvurde mnogo. Az zalagam na 0

Коментирай

Мики

преди 8 години

Ясоооо принципно е гръцка дума,която означава "здравей".Според мен това са искали да напишат и тъй като може би ако го напишат на гръцки няма да се разбере от всички,го пишат на български :)

Коментирай

nqmazn

преди 8 години

Po princip sigurno sa iskali Da napishat Якоо..qw няма такава дума ЯСОО на гръцки чете се ЯСУ а на гръцки се пише Gia sou..

Коментирай

MASTERMIND

преди 8 години

Колко е жалко, когато телефонът ти е по-умен от теб... Как може всички да са толкова малоумни, че да снимат видео така! После телевизора вертикално ли го поставяте за да гледате клипа?!

Коментирай

тъпа си и постоянно го доказваш!

преди 8 години

Грозева, показваш и пълно невежество, като "журналист". Ако за феновете е простено, за теб не! Не можеш да различиш гръцка музика и един от най-големите гръцки певци Паскалис Терзис, с българската поп-фолк музика.

Коментирай

веднага с ново гадже

преди 8 години

А, защо не допускате , че е заминал със свой приятел или роднина да разпусне малко в съседната държава?

Коментирай

оле, оле ясооооооооо??????? хахахаха

преди 8 години

Нищо подобно! Алисия е именно мноооооого близо до Гърция а именно в Силистра тъпаци, вижда се колко сте осведомени пълна порнография са драсканиците ви. Иска ви се да е с някоя мацка, а защо не с приятел или роднина или с Алисия която е само на някакви малки километри от Гърция ха!!!!!!

Коментирай

оле оле

преди 8 години

От този коментар, така и нищо не разбрах. Каква е тезата която защитавате?

Коментирай

Заблудени душици

преди 8 години

Ти знаеш ли къде е Силистра???

Коментирай

моет

преди 8 години

Нейното любимо шампанско-тя на село все шампанско е пила,ама снобарията е заразна!

Коментирай

......................

преди 8 години

Какво сте седнали да плачете на чужди гробища? Кой, къде , кога с кого? Tяхна си работа! Как е могла от Лондон да замине за Силистра на следващата нощ, , защо да не може да замине на следващия ден за Гърция? Живота си е техен. Никой не може да знае дали иска тя да бъде там , дали е там и с кого. Хайде спрете се с тези тъпизми! Тя е достатъчно голяма и не глупава жена , за да подрежда живота си така , както на нея и харесва.

Коментирай

rady_pl

преди 8 години

Moet.. luksozno shampansko?? xaxaaxxa tva e piklq s mehuri xaxaxaxa 80 lv struva edna butilka vav fantastikio a po zavedeniqta e 200 ,, e zavisi kolko litra si pora4ate.. luksozno shampansko e Kristal i Dom perinion ;)

Коментирай

stassy

преди 8 години

Олелеееее Дойчеви пак са насрали де що видят. И пак на черното бяло. Тъй било, ама не инак. И пак дъртата си родственица бутат. Други жени по света няма, невъзможно Ники да е с друга. Само леля му Ася му е пред очите. Да, ама не! Би и шута, така както всичките и любовници до сега. Разпадна и се муцуната от пластики да се прави на тази и онази и пак не я огря ни сватба ни годеж. Единственото в което я бива е да проваля живота и кариерата на младите момчета с които е била. Който се е докоснал до нея е стигнал дъното. Факт!

Коментирай

Мария

преди 8 години

Голяма злоба към човек, когото вероятно дори не познаваш лично и който по никакъв начин не ти пречи на твоя живот. Факт! Как се нарича това състояние?

Коментирай

ами

преди 8 години

Над хиляда и триста "Дойчеви" са казали на Свирколета в личната и страница, че е тъпа свирка...направо ромски "мутродудук", чието време отдавна е отминало! И е ФАКТ, че и ВаРели, и Неделчев, и Карбовски, и Вената...и мн. др "сдушили" се с Лайнозанова са с драстичен негативен обрат в кариерата !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.