Явор Бахаров след позорното изгонване от Къщата: Не бях на себе си, това предаване ме побърка

2878
23 Октомври 2016, 13:16


С безпрецедентн ото си напускане на „ВИП Брадър” Явор Бахаров остава в историята на риалитито. Днес, дни след скандалн ото си излизане  от Къщата, актьорът съжалява за опита си да изнуди предаването и да го заплаши, че ще обяви всичко за манипулирано, макар да не е така, научи HotArena.

„Не знам какво ми стана. Просто изведнъж се сринах. Не бях на себе си. После, като гледах какви съм ги вършил, ме хвана срам  от самия мен. Извиних се и на екипа, и на телевизията. Сега се извинявам и на зрителите, които вероятно ще ме запомнят като някакъв пресметлив търгаш. Истината е, че още след 7-ия ден започнах да се чувствам зле в шоуто. Явно това предаване не е за мен, успя да ме побърка”, споделя Явор.

Зрителите бяха възмутени, но пък в крайна сметка поведението на Бахаров не е кой знае каква изненада. Все пак той отдавна подчертава колко цени парите. Дори на влизане в шоуто обяви, че стимулът му да се съгласи да участва е най-вече финансов: „Влизам в Къщата заради парите, парите са като пера, като събереш достатъчно пера, можеш да излетиш, накъдето си пожелаеш. Друг ото е да пробвам психиката си, дали ще мога да издържа на това напрежение, дали ще мога да се държа нормално толкова дълго време”.

Целта му е да събира повече пари, защото мечтае за свой дом. Както е известно, Бахаров, който иначе е  от София, държи да е самостоятелен и  от години живее по квартири с приятели.  От известно време насам се е устремил да сложи край на този период, като се сдобие със свой апартамент. „Искам да мога да си купя жилище, да си живея нормален жив от като нормален европеец или американец. Не спрямо стандартите тук. Искам да живея среден жив от за европеец. И може би повече  от средния”, споделя Явор амбициите си. 

Първият хонорар, който е спечелил, е  от реклама на мобилен оператор и  оттогава съумява сам да се грижи за бюджета си. Самостоятелността, с която е свикнал, го е възпитала винаги да се стреми да изкарва повече пари, защ ото с тях би си я подсигурил напред във времето. За него финансовата независимост означава и свобода при взимането на решения, и възможност да пътува.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
narkoman
Преди 1 година
0
grozno magare
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени