Явор Бахаров все пак надигра Големия брат! Цакат му 3 бона от предаването и се отказаха да го съдят

4607
29 Декември 2016, 11:57


Актьорът Явор Бахаров не остана съвсем на сухо след ВИП Брадър, узна HotArena.


Както всички знаем, той сътвори истински прецедент в световната история на шоуто. На 25-ия ден от престоя си в Къщата, Явор най-безцеремнно заяви на Големия брат, че е настъпил най-подходящият момент да напусне предаването и да "cash out"-не, т.е. да си вземе изработените пари. Актьорът, в разрез с куп клаузи в договора разкри, че има такава възможност според документа, който е подписал.


Той си позволи и да изнудва продуцентите със заплахи, че ще разкри мръсните им тайни. Разбира се, това арогантно поведение не остана безнаказано и по-малкият Бахаров се превърна в първия принудително изгонен от ВИП Брадър. Докато в Къщата той се заканваше да съди продуцентите, след излизането си за малко той не се озова на подсъдимата скамейка.


От риалитито все пак решиха, че няма нужда да се развеждат по съдилища заради него. Нещо повече, Големия брат все пак е развързал кесията си за Явор. Тъй като хонорарите се изплащат месец след края на предаване, преди дни актьорът е бил зарадват с постъпление в банковата си сметка.


Сумата, която му е преведена, е скромна на фона на хонорара, който трябваше да прибере, ако бе останал докрай. Бахаров бе договорил солидните 80 бона, а сега ще се задоволи само с 3!


Именно те са сумата по клаузата при напускане след 21-ия ден. Все пак, те са доста добре дошли за актьора. С 80-те бона той смяташе да се установи в Лондон и да се пробва да гради кариера там. Сега, обаче, благодарение на Големия брат е успял единствено да си покрие задълженията към ЧЕЗ и Топлофикация, които му висят от година, пише "Ретро".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пгу
Преди 1 година
0
в гъза да си ги навира, хората го видяха кво леке е
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени