Ицко Финци унижаван от младата булка! Режисьорката Лиза го строява, прави го на нищо и не му дава гък да каже

1545
05 Юни 2017, 15:00


С 45 години по-младата невеста на кинозвездата Ицко Финци прекърши илюзиите му за любовна идилия, научи HotArena.

 

Своенравната режисьорка Лиза, която роди на актьора момиче в началото на април, вече строява възрастния актьор в две редици, налага се за всичко и не му дава думата за нищо. Ако й се противопостави и не изпълни някое нейно желание, започва да го унижава и го прави на нищо, така че накрая да се почувства виновен и огорчен, разказаха свидетели на неприятните отношения в странната двойка, писа „Таблоид“.

 

Елизавета си показа рогата без притеснение в тв риалити, в което двамата влязоха във фризьорски салон за подстрижка. Блондинката обаче постоянно наставляваше мъжа си, сякаш е инфантил, и иронизираше всяка негова дума. Без да повишава тон, младата дама с безапелационен тон заяви, че твърдо трябва да снима филм на остров Крит. На деликатния опит на евреина да я отклони от скъпия курорт и да склони да направи снимките другаде, Лиза го смрази с репликата: „Ти в Дупница ли искаш да снимам?“. На репликата, че няма пари, режисьорката въобще не намери за нужно да му отговори.

 

И веднага го апострофира, че мисли за глупости, вместо да се замисли той какъв може „да го играе“ в нейния филм. „Не мислиш“, сряза го Лиза, без да се съобразява, че излага мъжа си пред други хора.

 

Елизавета се държи лошо с Ицко и очевидно не гори от любов към него“, нямат съмнение колеги и на двамата от гилдията. Те обаче съжаляват Финци, че може да е до такава степен наивен, че да си мисли, че една толкова млада жена си е загубила ума по него.

 

Лиза явно се е поблазнила по известността на Ицко и ще използва всяка негова възможност, за да успее тя да се наложи като режисьор. Но да му мисли той, след като се е наел да живее с толкова по-млада жена, коментират в гилдията. Конфузите с ексцентричното съжителство на актьора и режисьорката започнаха при раждането на дъщеричката им Матилда. Още в родилната клиника 83-годишният актьор бе застрелян от въпросите на медицински сестри, които питали той ли е дядото на детето.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени