Игра с огъня! Влюбва ли се Деян Топалски в Преслава? (+ Реакцията на гаджето му Гери Капзамалова)

https://hotarena.net/pod-pricel/igra-s-ogania-vliubva-li-se-deian-topalski-v-preslava HotArena.net
Игра с огъня! Влюбва ли се Деян Топалски в Преслава? (+ Реакцията на гаджето му Гери Капзамалова)

Редакторска плесница

 

Деян Топалски определено си играе с огъня, увери се HotArena. Уж на майтап, ММА боецът се задява с Преслава, наричайки я „любов моя“ и пр. мили обръщения във ВИП Брадър.

 

Това породи и слухове в нета, че двамата с певицата ще се залюбят, макар той да е сериозно обвързан с Гергана Капзамалова от „Женени от пръв поглед“.

 

Преслава от своя страна е сама и сводна да флиртува с когото си поиска. И видимо го прави с Топалски. Още от мига, в който Биг Брадър ги върза един за друг в романтичната мисия, певицата започна да го нарича „мъжа ми“, „любов моя“ и „мило“.

 

А по-наблюдателните веднага забелязаха

 

блясъка в очите на Деян.

 

Защото дори и за Преслава всичко да е на шега, мъжете рядко възприемат подобни сигнали като майтап.

 

По време на индивидуалната мисия на певицата с бързите срещи, Топалски заяви, че последната му голяма любов се казва Преслава. Е, пак уж на шега.

 

А за Гери Капзамалова не споменава нищо – сякаш гаджето му не съществува.

 

В същото време зрителите отвън са категорични, че Преслава и Деян са страхотна двойка и много си подхождат.

 

Припомняме, че ММА боецът и Гери, която участваше в предаването „Женени от пръв поглед“, имат връзка от няколко месеца. В социалните мрежи дори афишират любовта си с романтични снимки. В Къщата обаче Топалски не говори за инструкторката по тае-бо.


\"\"

 

„Специален поздрав от мен, чрез любима песен на Деян Топалски, за всички хейтърчета и жълти „журналистчета“. И дано разбирате английски: „You know WE don\'t give a fuck what you think or say“, написа днес Гери във Фейсбук.

 

Капзамалова очевидно е обидена на твърденията, че Преслава и Деян си подхождат. Все пак, като всяка жена, и тя вижда конкуренция в лицето на фолк певицата. А ако познава и гаджето си добре, сигурно забелязва и блясъка в очите му…

 

М. Грозева

 

5 Коментара

чоранте мосте

преди 8 години

е па ше се поебат малко деянчо и певачицата, па после кой откъде е ,кво толкова

Коментирай

M.Грозева

преди 8 години

Eй, няма по-злобна и зла кучка! Некадърница! Интригантка ! Голяма нещастница си!

Коментирай

Kris

преди 8 години

Neznam obache ponedelnika shte bude mnogo goresh vliza gadjeto na Deqn koqto go revnuva mnogo ot Preslava inache shto she vliza

Коментирай

как защо?

преди 8 години

Защото са и предложили голяма сума, да не е глупава да не ги вземе и от страна на продуцентите за РЕЙТИНГ ....Шоу да става!

Коментирай

Към редактора

преди 8 години

Не знам за Преславки, Герита и Деянчовци, ама нещо сте се сбъркали. Не знам с какво точно се занимава Гергана, но инструкторката по тае-бо, която участваше в "Женени от пръв поглед" беше Светлана.. :*

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.