Илиана Беновска: България търси талант е нагласено (Шокиращи разкрития за манипулациите в шоуто)

3794
18 Май 2015, 12:00


Илиана Беновска направи пълни разкрития за манипулациите в „България търси талант“. Бившата съдийка в шоуто призна, че предаването е с уговорен победител, а също така са й диктували в ухото, кой да продължи напред, разбра HotArena.


Още миналия четвъртък тя бе изгонена от предаването, като от екипа съобщиха, че вече няма да работи в предаването. Вместо нея на стола седна Деси Добрева.


„Промяната е решение не на bTV, а на продуцента Слави Трифонов“, обявиха от медията. Самата Илиана Беновска разкрива и подробности около оттеглянето си.


„Аз се разделих с предаването, защото не бях съгласна да съм съучастник в търговията на таланти в името на шоуто, на зрелището, а може би и на покупко-продажбата“, заяви Беновска. Тя даде интервю за радио К2, на което е и мениджър, и където рискува да проговори, пише „България днес“.


Илиана наруши мълчанието и издаде и точно колко е получила от формата, разкривайки потенциална търговска тайна. За 4 месеца работа в предаването е взема 15 000 лева.


Беновска заяви още, че не е била съгласна да стои безучастно и да манипулира хората пред екраните. И допълни, че й шепнели в ухото кои таланти трябва да класира напред.


„Искам да попитам също така колко пари остават в телевизията и за продуцентите, след като цената на шоуто е била с бюджет няколко милиона лева“, казва още Беновска. Каква ще бъде реакцията на Слави и екипа му, ще разберем съвсем скоро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иво
преди 2 години
-1
Това заглавие излиза за всяко шоу, без изключение . ,
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени