Илиана Раева кръсти внучето. Злато и диаманти блестят сред подаръците за бебето

4828
05 Август 2017, 15:00


Злато и диаманти блестят сред подаръците, които 9-месечната внучка на Илиана Раева и Наско Сираков получи за своето кръщене. Празникът беше в сряда, 2 август, а гордата баба, която даде името си на момиченцето, обясни, че денят е избран, защото е Илинден по стар стил.

„Днешния ден избрахме за кръщене на малката ни вълшебница Илиана! Нека христовата сила и вяра я закрилят по пътя й, а св. пророк Илия й дари част от божествения си огън! Вяра, любов, истина, доброта, здраве, красота, смелост, устойчивост и мъдрост за малката ни християнка Илиана през житейското й приключение!”, пожела бабата на детето.

Кръщенето бе в семейния параклис на Сиракови, който специално за случая бе украсен с бял воал и свежи цветя. Сред най-впечатляващите подаръци бяха малки нежни обички с диамантчета, златен комплект във весели форми на кученца и златни колиета, които детето вероятно ще носи, когато стане малко по-голямо.

Бебето е първото внуче в семейството. Неговата майка Виолета вече го е водила в залата за художествена гимнастика. Поне засега обаче не е ясно дали родителите таят надежди малката Илиана да повтори успехите на баба си в този спорт.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени