Илиана Раева спасява Славея от анорексия (СНИМКИ)

7714
28 Август 2013, 12:30


Тежък шок понася Илияна Раева. Треньорката на националния отбор по художествена гимнастика е сериозно притеснена за дъщеря си Славея, разбра HotArena.net.


Наследницата на гимнастичката е станала болезнено слаба. А наскоро предизвика истински ужас у майка си като демонстрира стърчащи ребра.

 

От години дъщерята на Илиана и Наско Сираков—Славея, се изявява като модел в Испания. Тя винаги е палела мъжките фантазии със съблазнителните си женски извивки.

 

Напоследък обаче е толкова изпосталяла, че е трудно да я познаеш. Говори се, че се подложила на зверски диети, защото преценила, че ако е по-слаба, кариерата й ще разцъфти.

 

„Останала е само кожа и кости! Какво ще правим с нея?”, притеснена е треньорката по художествена гимнастика. Резултатите от диетите на Славея са доста плашещи.

 

Костите на момичето вече застрашително стърчат през кожата й. А краката й са заприличали на пръчки.


Най-страшното обаче е, че младата жена не спира да слабее, като така все повече се харесвала. Така се надъхвала да продължи с диетите и не давала дума да се обели, че трябва да се храни по-добре.


Когато пък й казвали, че вече е прекалено слаба, се дразнела и вдигала скандали, опитвайки се да докаже, че всъщност трябва да отслабне още малко.

 

Добрата новина е, че състоянието на Славея все още не е безнадеждно. Има шанс да се спаси от анорексията, стига да започне да се лекува, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени