Илиян кръшка на жена си с келнерка (Вижте къде го направили за първи път)

https://hotarena.net/lubopitno/iliian-krashka-na-jena-si-s-kelnerka HotArena.net
Илиян кръшка на жена си с келнерка (Вижте къде го направили за първи път)
Илиян кръшка на жена си Анелия с келнерка. Любовницата била върла фенка на изпълнителя на „Тупалка“ още от зората на неговата кариера. Наложило й се обаче да чака години наред, докато се облажи от ласките му, научи HotArena.

Въпросната дама забелязала Илиян още когато прохождал в професията преди повече от 10 години. Започнала стриктно да следи участията му и да ходи на възможно най-много от тях с единствената цел да се запознае с изпълнителя. Той обаче така и не й обърнал внимание. Въпреки всичко влюбената фенка не се отказала. Именно за да е по-близо до обекта на страстта си, тя започнала работа като сервитьорка в едно от столичните нощни заведения, където Илиян често има участия, пише \"Всеки ден\".

Междувременно певецът се жени, ражда му се дете, а въпросната мома продължава да мечтае за обятията му. Късметът й излиза преди няколко седмици по време на участие на Илиян в клуба, в който тя работи. След като обърнал няколко питиета, певецът изпаднал в игриво настроение и най-накрая решил да даде шанс на вярната почитателка. Той я поканил в тоалетната на заведението и там набързо консумирали страстта си, гласи клюката. Оттогава си били уговаряли и други срещи, вече в хотел. Винаги обаче уговорката била една и съща – без сериозни ангажименти. 

4 Коментара

Бебо

преди 7 години

Информацията ви е вярна, колкото това, че жена му се казва Анелия.

Коментирай

ее

преди 7 години

Ти пък откъде знаеш?

Коментирай

Бебо

преди 7 години

До ее - от където и да знам съм точен. Вие си проверявайте информацията и не кръщавайте хората с нови имена!

Коментирай

Diqna

преди 7 години

От дрогиращ мангал,какво да се очаква?Чудя,се това красиво момиче,как се е лепнало за този циганин...ужас

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.