Има ли любовник Николета Лозанова? Ексклузивни разкрития + причината водещата да напусне България

https://hotarena.net/pod-pricel/ima-li-liubovnik-nikoleta-lozanova-ekskluzivni-razkritiia-prichinata-vodeshtata-da-napusne-balgariia HotArena.net
Има ли любовник Николета Лозанова? Ексклузивни разкрития + причината водещата да напусне България

Редакторска плесница

 

Има ли си любовник Николета Лозанова и кой е тайнственият мъж, с когото плеймейтката обиколи Френската ривиера?

 

Отговорът на тези въпроси, както и на други пикантерии, успя да намери единствено HotArena.

 

Както писахме по-рано, тв водещата бе заедно с мистериозен мъж на едноседмичен романтичен воаяж из Френската ривиера. Двамата си изкарали страхотно, но когато кацнали на Летище София, перипетиите започнали. Било пълно с журналисти и двойката едва успяла да се измъкне, без да ги хванат в крачка.

 

Кой е въпросният мачо?

 

Според версия в днешния брой на вестник „Всеки ден“, Николета е ходила в Монако заедно с бизнесмен от Стара Загора, известен с прякора си Свинаря.

 

Така ли е всъщност?

 

HotArena ексклузивно успя да разбере истината с кого всъщност Лозанова е ходила в Монако, а и не само там. И къде още смята да ходи. 

 

Тайнственият й кавалер се оказа главният редактор на Папараци Калин Георгиев. Двамата, освен в Монако са били и в Кан и Ница. Уникални кадри скоро ще бъдат излъчени в Папараци, като се говори, че са успели да заснемат и Димитър Бербатов.

 

Същата двойка ще ходят и на кинофестивала в Кан от 13 до 24 май.

 

Междувременно самата Лозанова също издаде част от бъдещите си планове. Водещата разкри, че отива в Лос Анджелис заедно с приятели.

 

„Ще се отдам на живота, а мястото, където той кипи, е USA, така че ще посетя LA и ще си набавя онези емоции, които никъде другаде не мога, както там. Смятам, че това място има заряд за развлечения, за денонощен смях и емоции, стига съм релаксирала, сега ще живея на макс“, разкри НиЛо в интервю за светско издание.

 

Тя добави, че в момента се чувства по-силна отвсякога и с много заряд и настроение.

 

„Аз и всяка една майка, нямаме право да сме нещастни, защото тази мъка се прехвърля стократно върху душичките на децата ни. Ето за това винаги съм с усмивка на лицето и съм по-силна и борбена от всякога“, съветва Николета Лозанова.

 

Стела Йорданова

58 Коментара

дими

преди 8 години

курволета затвори си устата защото си най-досадната личност и с право...

Коментирай

кл

преди 8 години

Много е свежа.Голяма красавица!

Коментирай

!

преди 8 години

Браво на момичето,смело напред!Не си като Ася,която след като се раздели с Валери събра екип от приятелки и пиари за да мислят интриги и отмъщения за бившия и жена му!

Коментирай

DBB

преди 8 години

Като е тръгнала за LA защо не вземе да си остане там и да престане да ни занимава със себе си???

Коментирай

хм!

преди 8 години

Хм! Каква разлика между две жени когато Валери си тръгна заради тази мадам с която обаче набързо заряза, Алисия каза че от там нататък ще се отдаде изцяло на кариерата си и сина си, а тази все едно вързана са я държали шяла да живее на макс. Еми така е, човек си остава такъв какъв то си е по природа, влече си го момичето това е;).

Коментирай

,,

преди 8 години

То Николетa нямa нa кого и зa кaкво дa отмъщaвa.Зa рaздялaтa с Вaлери си е виновнa сaмо тя. Кaкто писaхa повечето сaйтове с изключение нa хотaренa се е скъсaлa дa изневерявa.Зa рaздялaтa нa Aлисия и Вaлери винaтa също е нейнa.Зa интриги дa не говорим,че списaкът крaи нямa:писaниците,че Aлисия нaсъсквaлa Вaлери срещу НЛО,после се окaзa,че Aзис го нaсъсквaл,многоброините стaтии,които свързвaт Вaлери със всякa третa женa в Бългaрия.Всичко товa е дело нa женaтa,която не плете интриги,a си живее животa,

Коментирай

aha

преди 8 години

А както само хотарена показа черно на бяло Валери е изневерявал. Всички други сайтове писаха за изневерите на Николета без нито едно доказателство.:)

Коментирай

mamka vi

преди 8 години

Ах Николета красива и позитивна както винаги.Ето пример за една красива и успяла жена а и прекрасна маика!Само успехи и пожелавам и да продължава да ни радва нас феновете и.Само успехи и щастие за теб красавице!!!

Коментирай

да

преди 8 години

Каква разлика,нали.Ася след раздялата нямаше предаване по което да не се показа и да рони крокодилски сълзи,колко е онеправдана,смазана и нараанена,ще кажеш,че само на нея и се случва.Отмъщава на Валери,като не дава да си вижда сина и.н.А Николета просто продължи напред,без да драматизира излишно.Единственото което спомена в предаването си бе,че ако успеят с Валери да запазят добрия тон в името на дъщеря си ,това ще е най-голямото постижение.Така,че разлика има.Докато едната иска да я съжаляват,другата просто поема живота си в свои ръце.

Коментирай

до aha

преди 8 години

То и другaтa любимкa нa хотaренa "хубaвaтa" Кaлинa Пaскaлевa предостaви тaкивa докaзaтелствa,че Михaйлов я свaлял,aмa всичко се окaзa кьорфишек.

Коментирай

до дa

преди 8 години

Дa рaзликaтa е огромнa !!Вaлери се рaздели с Aлисия зaрaди Николетa,освен товa тогaвa и те грехa от всички телевизии и списaния и обеснявaхa,колко се обичaт.Aлисия беше униженa пред цялa Бългaрия.Ти aко нa всякaде пишaт,че си изневерявaлa нa мъжa си с тримa рaзлични мъже,ще ходиш ли по телевизиите дa лееш ред сълзи ред сополи?

Коментирай

до Да

преди 8 години

Да покажеш болката си това търсене на съжаление ли е?При това те я провокираха да го направи с интервюто,което и пуснаха с Валери преди 1 год!!Един нормален човек с богата душевност не би могъл да покаже по различно отношение,но ти едва ли може да го разбереш!Такива като Николета от какво да страдат тя получи това,което искаше СЛАВА МЕДИЙНО ВНИМАНИЕ..2

Коментирай

a

преди 8 години

Товa вицът нa деня ли е?

Коментирай

алекс

преди 8 години

Какъв пример к'ви 5 лева??Жена станала известна с маже и огромен публичен резил.Тя две думи горката не може да каже на кръст толкова и е беден речника и то видимо дори и да мълчи е силно изразен на не вече до там красивата и физиономия!Горката живее си в измислен свят на световно известна че чак звездите на небето биха и завидели!!

Коментирай

ei do gu6a ni doide

преди 8 години

ama adie mnogo ti se molq,pi6elo 4e izneverqvala s trima maje.kade sa tezi maje,ti vidq li gi,ili samo laete tuka ot nqma kvo.ve4e se iztarkahte,napravo ste protivni,do tolkova 4e nikoleta 4ak stana simpati4na v o4ite na nogo hora.kakva e istinata si znaqt te dvamata,za koeto evala,4e ne napraviha dramite si dostoqnie na celiq narod,z aralika ot asq.kade e tragnala da si razvqva kirlivite rizi i s kakva cel? Da si varne valeri??? 4e dori da ne be6e nikoleta,valeri pak nqma6e da ostane s asq.golqma drama,golqmo 4udo.samo na neq i izneveriha,samo tq sama si gleda dteteo,samo tq strada,nie nikoga ne sme bili naranqvani,izostavqni,prenebregvani i t.n. na horata im s epovra6ta ve4e ot dramite pokrai asq.

Коментирай

до алекс

преди 8 години

А твоят речник как е? "Станала известна с мАже"??? Какво маже? Лютеница на филия?

Коментирай

124

преди 8 години

Нямa дa е лошо дa си нaмериш и друго зaнимaние освен броенето нa прaвописните грешки нa хорaтa.Aлекс добре с е нaписaл/a коментaрa,всичко кaзaно си е сaмaтa истинa.Тук никой не претендирa,че пише нaучни трудове,a просто коментирa глупaви стaтии зa още по - глупaви хорa в жълт " тaблоид"

Коментирай

до mamka vi

преди 8 години

Извинявай успяла в какво по точно????????????????

Коментирай

до mamka vi

преди 8 години

Че не е от най красивите не е, а извинявай пак ще попитам в какво по точно е успяла тази госпожа...в света на модата, в света на спорта, на музиката, на киното, в какво?????????????????????Хората с какво свързват името и, ако изобщо знаят коя е, с какви професионални успехи може да се похвали????????

Коментирай

алекс

преди 8 години

Маже каквото и падне!Преди светлите на прожекторите сигурно ги е ръсила със сол!

Коментирай

СВОЙ

преди 8 години

КАКЪВ РЕДАКТОР КАКВИ 5 ЛЕВА,СЪС СВИНАРЯ ХОДИ ПО РИВИЕРАТА .ПРОСТО Я Е СРАМ ДА СИ ПРИЗНАЕ,ГНОМ ЛЪЖЛИВ.

Коментирай

преди 8 години

aaa bez takiva! Ne ia iskame v USA tazi muhla. Dostatachnosi gi imame- Kim-cheto Kardashian, ludoto Britney, Parischeto...

Коментирай

СВОЙ

преди 8 години

КАКЪВ РЕДАКТОР КАКВИ 5 ЛЕВА,СЪС СВИНАРЯ ХОДИ ПО РИВИЕРАТА .ПРОСТО Я Е СРАМ ДА СИ ПРИЗНАЕ,ГНОМ ЛЪЖЛИВ.

Коментирай

kuku

преди 8 години

i tq i myjo i sa stignali na etapa 4ovekopodobni hvani ediniq udari drugiq

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

KOI SE INTERESYWA KADE I S KOGO SE MAKNE TOZ GROZEN TRAWESTIT...

Коментирай

do mamka vi

преди 8 години

Lozanova Nikoleta,primer za tova,kak mladite momicheta bez da mu musqt mnogo za chest,dostoinstvo,obrazovanie i t.n,mogat da poluchat kratkotraina i lajliva slava! Primer,za maika,koqto nqma da zabeleji kak e porasnalo deteto i ! Primer za jena,koqto po-daleche ot nosa si ne vijda ,noooo ako stava duma za pari,tqh....xixiiiii,tqh shte gi vidi i prez igleno uho......... MAMKA VI...xaaxxa , UNIKALNO OBRASHTENIE KAM SPISVASHTITE TUK KOMENTARI.no nqma kak da ochakvam nishto po-dobro ot chovek,napisal takav komentar za jena kato Lozanova,NALI???

Коментирай

KADE.........

преди 8 години

I KADE IZCHEZNAHA OSTANALITE KOMENTARI? NE VI HARESAHA I GI UNISHTOJIHTE,NALI.......TOLKOVA STE PREDVIDIMI...... ILI SHTE KAJETE,CHE SA MNOGO I ZATOVA........ I,HOT ARENA,OPRAVETE SI KAPCHATA.

Коментирай

Kiko

преди 8 години

Тази жена живее в измислен свят.

Коментирай

боклука си остава буклук и под лъскава опкаовка

преди 8 години

Е, ако не е показала Шиши, то поне е показала професионалната си поза на снимката. И акъл е повече от ясно е, че е късно и никога няма да и дойде. Там, където се намеша природата ( на втория етаж) и медицината не може да и помогне. Как не се светна тази маймуна, че има дете, че не и отива на годините вече, да се изказва , като разгонена ученичка, че ще ходи в Америка да се наживее на пълни обороти?!? Еми, и там ще осереш пейзажа , като тук и ще се върнеш насрана до ушите. Представям си каква жалка гледка ще бъде пияна и съблечена гола по нощните бардаци. Боже, какво изчадие! Жалко за детенцето и!

Коментирай

до да

преди 8 години

Много четеш и живееш с жълтата преса. И как не ти омръзна на всеки постинг и коментар да пишеш едно и също нещо. Какво ти е виновна първата жена на Валери? И какво общо има тя с тази статия? Истината за нея е , че е успяла в професията си ( Николета няма професия, това е временно явление в момента) прекрасна майка и образована жена с чувство за отговорност и мярка. С етика и култура. Това, което прави е нейната работа, харесва или не на някои. Нито веднъж не се чуха от нейната уста подобни нелепи думи и изрази типични за една лека и необразована, без всякакво възпитание и култура жена. Със самия изказ си прави характеристиката. Не може да избяга от себе си, колкото и да се мъчат някои хора да и закриват гъза. Елементарна си, както и коментарите ти!

Коментирай

до да

преди 8 години

Абе жена, как не ти омръзна едно и също под всеки коментар. Статията за Николета , тя вечно намесва първата жена на Валери коментира. Ами не можете да и стъпите с Николета на малкия пръст във всяко отношение. Една вечно разгонена , лека жена без образование, маниер, възпитани, изказ и култура. Хайде гръмни се някъде, стига досажда с тъпите си еднотипни коментари!

Коментирай

до да

преди 8 години

Абе жена, как не ти омръзна едно и също под всеки коментар. Статията за Николета , тя вечно намесва първата жена на Валери коментира. Ами не можете да и стъпите с Николета на малкия пръст във всяко отношение. Една вечно разгонена , лека жена без образование, маниер, възпитани, изказ и култура. Хайде гръмни се някъде, стига досажда с тъпите си еднотипни коментари!

Коментирай

bbb

преди 8 години

типична циганка на тази снимка и черна и шарена, като всяка циганка на шарено се радва

Коментирай

на твойта майка по и приляга и на теб също

преди 8 години

НАЙ-ВЕЧЕ "ПРЕКРАСНА МАЙКА". ВИЖДА ЛИ Я ТОВА ДЕТЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ В МЕСЕЦА. МОЖЕ И ЛЕЛЬО ДА И ВИКА, А НА БАБА СИ МАМО. А, КОЛКОТО ДО КРАСОТАТА ТЯ Е ОТНОСИТЕЛНА- ЗА ЕДНИ Е КРАСИВА, ЗА ДРУГИ НЕ! И В КАКВО Е УСПЯЛА, ЧЕ Е ВОДЕЩА ДЕН ДО ПЛАДНЕ. НИТО ОБРАЗОВАНИЕ, НИТО ВЪЗПИТАНИЕ, НИТО КУЛТУРА. УСПЯЛА Е В ДВЕ НЕЩА- ДА Е В ХОРАТА И В ЛЕГЛАТА НА МЪЖЕТЕ. КОЕ ОТ КОЕ ПО ЗА ЗАВИЖДАНЕ! И СЕГА РЕДАКТОРА ЛИ Е НАРЕД. РАЗДАВАТ ГО МЪЖ ПОД СЛУЖЕБНО ПРИКРИТИЕ! ТО ЩЕ СЕ ЧУЕ! ШИЛО В ТОРБА НЕ СТОИ! И ПРОДУЦЕНТИТЕ, КОЙТО УЖ СА СЕМЕЙНИ И С ЖЕНИ ДО СЕБЕ СИ , МАЙ ИМАТ НАМЕСА В ТЕЗИ СТРАНСТВАНИЯ И ЛЪСКАВИ ТОАЛЕТЧЕТА. ХОРАТА НЕ СА ГЛУПАВИ! БОКЛУК Е И БОКЛУК ЩЕ СИ УМРЕ!

Коментирай

на твойта майка по и приляга и на теб също

преди 8 години

НАЙ-ВЕЧЕ "ПРЕКРАСНА МАЙКА". ВИЖДА ЛИ Я ТОВА ДЕТЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ В МЕСЕЦА. МОЖЕ И ЛЕЛЬО ДА И ВИКА, А НА БАБА СИ МАМО. А, КОЛКОТО ДО КРАСОТАТА ТЯ Е ОТНОСИТЕЛНА- ЗА ЕДНИ Е КРАСИВА, ЗА ДРУГИ НЕ! И В КАКВО Е УСПЯЛА, ЧЕ Е ВОДЕЩА ДЕН ДО ПЛАДНЕ. НИТО ОБРАЗОВАНИЕ, НИТО ВЪЗПИТАНИЕ, НИТО КУЛТУРА. УСПЯЛА Е В ДВЕ НЕЩА- ДА Е В ХОРАТА И В ЛЕГЛАТА НА МЪЖЕТЕ. КОЕ ОТ КОЕ ПО ЗА ЗАВИЖДАНЕ! И СЕГА РЕДАКТОРА ЛИ Е НАРЕД. РАЗДАВАТ ГО МЪЖ ПОД СЛУЖЕБНО ПРИКРИТИЕ! ТО ЩЕ СЕ ЧУЕ! ШИЛО В ТОРБА НЕ СТОИ! И ПРОДУЦЕНТИТЕ, КОЙТО УЖ СА СЕМЕЙНИ И С ЖЕНИ ДО СЕБЕ СИ , МАЙ ИМАТ НАМЕСА В ТЕЗИ СТРАНСТВАНИЯ И ЛЪСКАВИ ТОАЛЕТЧЕТА. БОКЛУК Е И БОКЛУК ЩЕ СИ УМРЕ!

Коментирай

мутреса

преди 8 години

Сега редактора ли е на ход или по скоро мъж за прикритие на продуцентите. Публична тайна е, че Николета си има вземане даване с продуцентите.

Коментирай

на твойта майка също

преди 8 години

Най-вече : прекрасна майка, за красота на травестит и успешна в какво? Че прави свирки и се лашка с продуцентите? Тъпа, необразована, невъзпитана, проста и елементарна циничка. И по-леко с майките, че на твоята по и приляга.

Коментирай

иди

преди 8 години

НЕ НИ ИТЕРЕСУВАТ КУРВЕНСКИТЕ ИСТОРИИ НА ТОЗИ ТРАВЕСТИТ,НАПОМПАН СЪС СИЛИКОН И С............

Коментирай

А дано

преди 8 години

А детето ти, ма кифло? А дано се разкара тая фльорца и да не се връща изобщо, че ни писна от нея. "Борбена"? Ха-хаахааааа. Ква борба ма? Тая освен да харчи парите на разни мухльовци и да ги оправя друго не може да прави. Много тъпа и изкуствена жена.

Коментирай

Смях

преди 8 години

Да "голяма красавица" хахахах...... На тази снимка много ясно си личи че е циганка. А гумените бомби къде са........? Хахахаха.....май са изчезнали някъде!

Коментирай

офф

преди 8 години

Клозета Лозанова си я "порят като риба" срещу заплащане още от преди!СводникО я урежда – тя поема..."ангажиментите" ! Сега просто не го нарича " ангажименти от модната агенция в Италия", а "разпускане" и "живот"! Била в Кан...на кинофестивал...Това дебилно животно без сетива и познания в нито една сфера, без речева култура и без да владее нито един чужд език!..Браво, много "умно" и "ползотворно"! ГоУеми "капацитети"..Аман от Бай Ганьовци(ки), излагащи себе си и страната си !

Коментирай

Смях

преди 8 години

Само аз ли забелязвам, че на тази снимки гумените балони ЛИПСВАТ ?....... И наистина, на тази снимка много ясно се вижда че е циганка!

Коментирай

Нели

преди 8 години

Точен коментар! Браво!

Коментирай

///

преди 8 години

Дано и дадат виза от US Embassy и да забрави да се върне. Белким си отдъхне моооого народ от този калтак и се доредят истинските професионални журналисти ! Има много стойностни млади момичета, красиви, интелигентни, с интелект и красота. Стига са ни го натрапвали този боклук и некадърница от екрана. Не гледаме и БТВ заради него

Коментирай

A-q

преди 8 години

Иван и Андрей ще намерят друга играчка да си прехвърлят. А, този парцал да не се връща.

Коментирай

Lambo

преди 8 години

Боли ме десния Х*Й за тази мърша! Ако трябва цял живот ръчно, но не бих го топнал повече в тази замърсена и заразена кофа без дъно

Коментирай

аре чао

преди 8 години

Аре ходи си със здраве.И НЕ СЕ ВРЪЩАЙ,ЧЕ СИ ПОГНУСИЛА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ПФФФФФФФФ

Коментирай

!

преди 8 години

Ауууууу, тая е като голямото лудо на тази снимка, ама тия подиграват ли се с нея...с това чоко на главата, зяпнала с устата и подпряла с пръсти ченето да не би случайно да падне, и тази рокля в този син цвят ахахаахахахахахаххаах, малеееееееее толкова е смешна! И какъв Кан бе, тая две нормални думи няма в речника си, срича , мука като крава, клати се като матрьошка пред камерите, няма никакво сценично поведение....Лозанова и Кан ахахахахаахаха!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

Mknkey

преди 8 години

Ах ти маймунооооо хахахах ,НиЛо доказателство че,човека е произлязъл от маймуната ,само че тя още не е евоюилирала

Коментирай

N

преди 8 години

С това кукуриго изби рибата. И ако се беше качила на още 20 см платформи щеше да се доближи до мечтаните и 170 см. Като някакво чучело е на тази снимка. Те и стилистите, и фризьорите започнаха да си правят майтап с нея. Да се смееш ли , да плачеш ли?!?

Коментирай

ами

преди 8 години

Прозява се, щото "дълбокото гърло" е уморено..хе–хе ! А може да проверява дали много мирише дъхът от литрите спер..а, която е погълнала..Вероятно и затова се залива обилно с парфюм, говорещ "без съмнение за липса на класа ", както наскоро я определи хубавата (бивша) журналистка от БНТ ! А комичната снимка пък не оставя съмнение и за етноса, направо крещи !

Коментирай

jenn

преди 8 години

Да внимава в USA, че там има много българи иии да не стане като с Райна. хахахаха

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

mrasna powlekana...otwrat....

Коментирай

traite si

преди 8 години

4aka sa edin da si q poru4a za ebnq i se nadqva da e po skoro ta da si razvee motovilkata do usa. a dano i pravat gang bang 20 negri i da pukne ot spin

Коментирай

никлозета

преди 8 години

тая не усеща ли ,че всички наред и се подиграват вече - облечена е като .....клоун

Коментирай

до БашКлозета

преди 8 години

Абсолютно! И сега е рекламно лице на сайт за принцеси, където лично пише "В този свят на кифли, не е лесно да си принцеса!" Това , ако не е болен мозък, който не може дори да се усети, че най-голямата КИФЛА в тази държава е ТЯ, и че цяла държава и се подиграва и станала нарицателно на простотията, пошлостта и арогантността -здраве му кажете! Тази жена живее в някакъв измислен свят и е крайно време някой да и посочи правилния път- психиатрична клиника, защото ще стане и опасна. Тя и сега е опасна в не прекия смисъл на думата за подрастващото поколение. Заметната с лъскави парцали и шепа хора, които чрез нея правят голям бизнес и пари и и гъделичкат егото със същата цел и ТЯ се взема за недосегаема и ВЕЛИКА! Алоооо, село Караджово слез на земята никаквице , тунингована!

Коментирай

никлозета

преди 8 години

погрозняла и спаружена лайнарка

Коментирай

Клозета

преди 8 години

Реакцията на никУлета след като й съобщават ,че е уволнена от дрисливото предаване ''Папайми хуя с раци

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.