Има ли ВОЙНА между Мария и Николета? (Защо Лозанова я нарича меркантилното миньонче и как певицата злобее)

https://hotarena.net/pod-pricel/ima-li-voina-mejdu-mariia-i-nikoleta HotArena.net
Има ли ВОЙНА между Мария и Николета? (Защо Лозанова я нарича меркантилното миньонче и как певицата злобее)

Редакторска плесница

 

Тлее ли Студена война между Николета Лозанова и фолк певицата Мария.


Този слух плъзна, след поредицата от цветущи епитети в „Папараци“ по адрес на миньончето, както и злобни изказвания от другата страна, видя HotArena.

 

Според запознати досега и двете умело са прикривали неприязънта си една към друга, но отскоро играта загрубяла.

 

В Папараци


В предаването на Николета „Папараци“ тв водещата на няколко пъти даде цветущи определения по адрес на Мария, наричайки я: „златотърсачката“, „безвкусно облечената певица“ и „меркантилното миньонче на поп фолка“.

 

Всъщност подобни епитети ръсят за Мара не само в предаването, но и

 

под сурдинка в Пайнер.

 

Обществена тайна е, че никоя от колежките на певицата не я харесва особено, тъй като масово я смятат за връзкарка.

 

„Със сигурност не може да се похвали с певчески данни на живо. Ако нямаше кой да й спонсорира проектите, никога нямаше да пробие. Просто няма с какво. Да е фолк певица на Марчето просто й е хоби, не талант“, коментират пайнерки.

 

Така че определенията в „Папараци“ не висят в нищото – явно такава слава й се носи на Мария.

 

В същото време певицата също открито недолюбва Николета и пред свои приятелки неведнъж е изразявала недоволството си.

 

Причината за неприязънта й обаче е доста тривиална. Оказва се, че Мара се дразни на доброто приятелство между Николета и Димитър Андонов и съпругата му Никол. Бившият на певицата е в много добри отношения с тв водещата, а с красивата си жена дори бяха поканени на рождения ден на Лозанова.

 

Мария много злобее от този факт и не може да преглътне, че новата съпруга на бившия й е много по-харесвана от нея, пише България Днес.

 

Кой ще победи в тази война и има ли изобщо такава – ще оставим на вас да прецените.

 

М. Грозева

 

49 Коментара

пфф

преди 8 години

Курволета наричала Мария с гореописаните епитети и накрая пишете, че втората злобеела. :D Много сте смешни. Всички знаем колко е злобно цигането от Караджово, няма нужда да извъртате нещата. ;))

Коментирай

aha

преди 8 години

И само преди седмица публикува в инстаграм снимки на Мария и дъщеря й!?! Колко двулично!

Коментирай

pfuuu

преди 8 години

Kolko "priqtelstva" e sysipala taq... zashto li....

Коментирай

Pak taq nikakvata palq4ka

преди 8 години

Of, rqdko tapo i protivno par4e NL. Abe ti maj ne moje6 da si nameri6 za6toto i mujete ve4e te razbraha 4e si vuzduh pod nalqgane i zatova taka zlobee6 sre6tu vsqka uspqla ;) sku4na si i ednakva nameri si muj no ne samo da ti 4e6e onaq rabota a nqkoi koito da pravi 6tastliva za da zabravi6 za zlobata i omrazata. Jalka si, sme6na i opredeleno nqma6 vrazka s mozuka.

Коментирай

Миа

преди 8 години

Проблемът на НЛО го знаем всички и той е чиста завист по отношение на финансите, с които разполага, поне засега, Марчето. Завист, тъй като Марчето с цялата си селяния и тъпота успя да да се завърже, легално, за един бездънен финансов кладенец - нещо, за което НЛОто отдавна копнее, но все не й се получава. И какво излиза накрая: и двете са били на повикване, и двете са еднакво прости и умствено ограничени, и двете са живели в огромна бедност и нищета, но Марчето излезе много по - хитра. Това не може да й прости НЛОто, безлимитната кредитна карта, а пък и да не забравяме, че Шиши, колкото и да е щедър, все пак, е обвързан сериозно :)

Коментирай

Геле

преди 8 години

Хвани едната пачавра, удари другата такава. Поне да бяхте "стреляли" по различни по манталитет, за да има сравнение, а то един парцал срещу друг парцал.Митко и жена му са толкова стилни, да се чуди човек какво правят при селянката Никлозета.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Нaй безвкусно облеченaтa злaтотърсaчкa Николетa тръгнaлa дa злобее и дa прaви квaлификaции зa другите,Мaрия имa вкус и стил,не случaйно и ти сaмaтa я изкопирa неотдaвнa.

Коментирай

13

преди 8 години

Когато Цвети Янева дава интерю за Папапараци я интерюра точно Николета и не спираше да говори, че Мария е прекрасна и Цвети са най-добрите в жанра. След като Мария от отсвири и не я допусна като приятелка (ясно защо) Николетка почна да злобее. Самата Мария е казвала, че е имало много мазници, но нито една не е допуснала, затова я редят в предавнията си.

Коментирай

ppp

преди 8 години

Грозева, на теб трябва да ти се връчи "Pulitzer Prize"! Вместо да пишеш оди за Николета, що не вземеш да направиш един документален филм за нея, за да блеснеш още повече като "журналист". Ако ти се смяташ за почтен журналист, би трябвало да си обективна. Как не разбра, че Николета не е коректив за нито един нормален човек. Не ни интересува дали е спала с Филип Плейн или Гошо Петров от Меричлери. Не ни интересува също така да гледаме изкривената й физиономия от месари като д - р Енчев. Ние не се интересуваме от живота на това ЖАЛКО СЪЩЕСТВО - НИКОЛЕТА!!!! Не си ли се запитвала защо сравняваш Николета с разни курви и парцали като нея!!! Защо не я сравниш веднъж с една актриса, като, с една успяла певица (не поп фолк), с една художничка?!?!

Коментирай

LL

преди 8 години

Николета мрази Мария,защотото никога няма да бъде на нейното място.Нея мъж никога няма да я вземе на сериозно и да я направи своя жена.

Коментирай

Wiki

преди 8 години

Бившия мъж на Мария не го хвалете много много.Щом излизат в компанията на Николета....си представете за какъв човек говорим.А и само да Ви кажа пръв Димитър изневери на Мария още докато бяха женени с Никол сегашната си жена....Сами си правете изводите и не набеждавайте Мария..

Коментирай

не може да бъде

преди 8 години

А Николета пък изобщо не е меркантилна,нали?!Или пък стана водеща,защото е супер талантлива?!Риторични въпроси,Николето-отговор не чакам!

Коментирай

Фифи

преди 8 години

Николета, кажи ни колко си висока най-после? Не си мисли, че като си удължаваш краката си топ манекенка. :)

Коментирай

lili

преди 8 години

Тази Николета вече съвсем е заприличала на Майкъл Джексън в носа! Отврат!

Коментирай

365

преди 8 години

Изключително точно определение за нещата ;) Николета само паричките я вълнуват и само това я жегва, че някоя друга като нея разполага с повече! Иначе и двете са без грам акъл, но все пак Николета малко и води по тъпотия.

Коментирай

ехооооо

преди 8 години

Вчера нямаше материалче за Николета и гледайте кво става тук сега- ще се избият да си напишат злостните коментари и да набият лайкчета,щото са много оригинални и си се харесват.Мале,мале, групата откачени пак се е изтропкала подобаващо-браво,а дано заспите спокойно вече и да не пропуснете да изкоментирате и моя коментар,нещастници,които уж имали щастливи животи и кариери!

Коментирай

хаха

преди 8 години

Коя е тази с лъскавия скафандър хахаха..

Коментирай

преди 8 години

Ще ти набием лайкчетата, гледай да не ти набием и нещо друго, ма френд

Коментирай

XAXAXA

преди 8 години

По-скоро феновете й са за психиатрията и вчера стана ясно за пореден път - майката изоставила детето си на улицата в Пловдив е една от най-побърканите й последователки. Каквато идолката, такава и фенката.

Коментирай

ехоо мехооо

преди 8 години

Както казва твоята кумирка от Краджово "Ще те ебат" :Д Тя с този богат речник "мършо", "детронирам", "Филип Плей" и "проституирам" далече ще стигне. Ааа и ние всички тук, на които ни се повръща от това цигане, й завиждаме безумно много, да знаеш ;)

Коментирай

Лозанова кумирът на пловдивските боклуци

преди 8 години

ЕЙ ТАКИВА СА ВСИЧКИ ОТ ПЛОВДИВСКИТЕ СЕЛА "В профила си в социалната мрежа, жената от пловдивското село освен селфита с нея и децата, има и снимки на плеймейтката Николета Лозанова, на която явно подражава. "

Коментирай

истина

преди 8 години

„„„„и само песни на Алисия е слушала....

Коментирай

...pochti 170 cm

преди 8 години

Nikoleta, v ofitsialanta si straitsa, predi verme, togato trabeshe na liavo i na diasno, che shte otgovaria lichno na vischki vaprosi, za da ne se poddavat fenchetata i na "manipulatsiite" na mediite, beshe otgovorila taka "Visoka sam pochti 170 cm." na konkreten vapros na fenche kolko tochno e visoka. E, neka az da vi kaja kolko e visoka 158-160 cm. bez tokcheta, bez nishto. Az sam 165 i mi stiga do nosa tova oranjevo chuchelo.

Коментирай

ехооо ли си ихооооо ли си незнaм

преди 8 години

Обикновенно под стaтиите зa Николетa имa много коментaри.Но сaмо 50% от тях сa писaни от рaзлични хорa,a остaнaлите 50% сa твой.Ти отговaряш нa всеки коментaр,незнaм зa aдвокaт нa Лозaновa ли се мислиш или кaкво?

Коментирай

Doctor

преди 8 години

Май не си си пила хапчетата днес... Явно, колкото и да ти се повтаря, нямаш умствения капацитет да разбереш, че хората тук се забавляват на изцепките на твоята идолка :) Сигурно за горкото ти миниатюрно мозъче е направо невъзможно да разбере, че на нещастна проститутка няма за какво да се завижда. За оранжевото с лъскавото - продължава да затъва все повече и повече в собствената си злоба и помия.

Коментирай

Фифи

преди 8 години

Ние се забавляваме на нейн гръб и не злобеем, а я иронизираме.

Коментирай

?

преди 8 години

Като не те кефи защо и ровиш в профила, по дяволите???? Май двуличната ще излезеш ти;)))

Коментирай

????

преди 8 години

Ахаххахах Мария имала стил ахаххахах нещо халюцинираш май или си от родата на късокраката дама????

Коментирай

Izchezni urungel!

преди 8 години

Shto li ne se grumnesh tapanarche??? Mara e nai-dolniqt parcal tochno taq li nameri da iztukvash???? I koi q vze za jena?? Hriso Gushtera, koito mqza na svinq accaxaxaxa a muj mechta si ima napravo :))))) sigurno i tvoq e sushtiqt plazmodii a ti si kinta i 20 kato Mara ahahahahahaha smachkano djudje marsh da si obuesh tokchetata, da se pochuvstvash i ti edna ideq po-visoka

Коментирай

Ahhahaha

преди 8 години

Maika ti kak koq?? Onia obsebeniq pak se e naejil ahahahhahah smeshnik kolko si jaluk samo....

Коментирай

BG

преди 8 години

kurvata nikoleta jiva li e 06te be hora

Коментирай

до М. Грозева

преди 8 години

М.Грозева злобата е само в теб и Николета и в неграмотните ти статии. А, относно меркантилността ха ха ха ха Намерило се, кой да говори за меркантилност... Точно тази необразованата проститутка , която я клатеха по кенефите за 20 лева и правеше свирки до припадък по хотелите на мутрите от подземния свят..Точно тази, която отиде и се подвре на лабилния и простоват Путьо Божинов да се омъжи и сало след година се раздели с него ... това и поредната и последна раздяла, но не и първа след брака... И която единствената цел дебнеше да роди, за да си подсигури живота иначе беше на квартира в София. Тази ли която не спря да си прави имидж върху гърба на образовани, известни и успели хора в живота. Този ли неграмотен парцал ще прави квалификации на хората? Марчето първо е певица с глас и второ никога не е била в положението на Николета преди брака. Има си професия и си изкарва достатъчно. А, ти и лижи гъза до Луната и обратно... по-умна и по-човек няма да я направиш.Ще си остане това, което е - неграмотна , необразована, без професия- проститутка.

Коментирай

Да се смееш ли, да плачеш ли?

преди 8 години

Тази пачка на килийното образование или на професионалния статус и отива? !? ...Куче балерина в цирка бях виждала, но проститутка -балерина в лъскава пачка от околовръстното, не бях виждала. Е, и това доживях! Сега циркът е пълен!

Коментирай

нееее

преди 8 години

Не и подбивайте реномето- курвата е характер, а проститутката - занаят! Жената е курва - професионалист! :)

Коментирай

Грозева,

преди 8 години

Доста изоставаш с новините. Мога да ти подскажа една топла от последния ден. Николета с коафьорчето си Венелин Кондаков в е Мадрид в поредната схватка с поредния опит да омотава известни и супер богати мъже. Току що сподели снимка коафьорчето с Роналдо на вечеря с приятели ха ха ха. Тази е уникална, маникална шизофрения, психясала на темата да се навира, прелъстява и белким омагьоса някой богаташ спонсор да я издържа и за слава. И с нейните бембяни, розови екипчета на черепи с официална чанта. Супер класно , нали! Боклукът си остава боклук и с лъскава опаковка заметнат!

Коментирай

хи хи

преди 8 години

Иначе го раздава ХАЙЛАЙФ неграмотницата от Караджово, но спи в една спалня с Кондаков в Мадрид. Какво пък, няма да им е за първи път и да и вади око - Я! Нали са отишли да омагьосват мултимилионер! Ще чакаме новите придобивки от заработката няма да закъснеят... я някое рокле, някое чанте, палте.... хи хи. До там да я докараш! Проститутка!

Коментирай

maia rysewa

преди 8 години

oxooooo....cigankata grozna s toalet4e ot folio li e.....

Коментирай

блаа

преди 8 години

Николета е мноооооого по-глупава и проста. Не я подценявайте толкова Мария. Досега не съм срещала такова безмозъчно като Лозанова. Има доста прости хора и злобни и какви ли не още, но поне те си умират за децата за разлика от тази.

Коментирай

то се знае

преди 8 години

Венелин Кондаков е новият и сутеньор- пласьор на богати клиенти... под формата на коафьор да не бие на очи....И той има облаги естествено... Един от лансиращите я тук и там...Няма глупави!

Коментирай

yes

преди 8 години

Da, s nego beshe i v Milano v sedmicata na modata. Samo ne razbrah tq v kachestvoto na kakva beshe tam?!? xi xi... Po rabota s koafiorcheto :) :) Business girl! ;)

Коментирай

алоооо

преди 8 години

Точно така е "ехооо", но да овладееш правописа, че си неграмотна. А на тези, които са писали отдолу - защо това, че вие сте като ненормални фенове на Николета да прави и това момиче нейна фенка? Не можете да допуснете, че има и други хора по света, освен обсебени от Николета хора като вас ли? Това, че тя ви вижда колко ви е акъла и колко ви е свободното време и неизчерпаемата енергия да следите, пишете и коментирате за някого, когото уж не харесвате, няма нищо общо с това дали тя харесва Николета или не и ни най-малко пък не значи, че я харесва. Не знам (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ТУК КАК СЕ ПИШЕ "НЕ ЗНАМ", ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО ТУК, МАЛОУМНИЧЕТА НЕГРАМОТНИ И НЕЧЕТЯЩИ НИКОГА КНИГИ НЕ ЗНАЕТЕ) откъде си правите такива глупави изводи и свързвате своето шизофренично поведение на луди фенове на Николета с това тя какво харесвала. Тя изобщо не е казвала какво харесва или не, просто коментира вашата злоба и обсебване от Николета. И е права. Затова скачате пак като ужилени да се обяснявате, но каквото и да напишете, положително или отрицателно, фактът, че отделяте толкова внимание ежедневно да темата Николета и че е такава огромна част от скучният ви, безсъбитиен живот, говори повече от всякакви ваши думи. Обсебени сте от нея и ужасно завиждате и това е. Хубаво ви го е казала, затова ви трови. Не искате да признаете завистта и обсебването си. И уж антифеновете и те са фенове. А вие сте по-големи фенове на Николета и от феновете й, които поне си признават, че живеят и дишат заради нея.

Коментирай

алоооо

преди 8 години

Точно така е "ехооо", но да овладееш правописа, че си неграмотна. А на тези, които са писали отдолу - защо това, че вие сте като ненормални фенове на Николета да прави и това момиче нейна фенка? Не можете да допуснете, че има и други хора по света, освен обсебени от Николета хора като вас ли? Това, че тя ви вижда колко ви е акъла и колко ви е свободното време и неизчерпаемата енергия да следите, пишете и коментирате за някого, когото уж не харесвате, няма нищо общо с това дали тя харесва Николета или не и ни най-малко пък не значи, че я харесва. Не знам (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ТУК КАК СЕ ПИШЕ "НЕ ЗНАМ", ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО ТУК, МАЛОУМНИЧЕТА НЕГРАМОТНИ И НЕЧЕТЯЩИ НИКОГА КНИГИ НЕ ЗНАЕТЕ) откъде си правите такива глупави изводи и свързвате своето шизофренично поведение на луди фенове на Николета с това тя какво харесвала. Тя изобщо не е казвала какво харесва или не, просто коментира вашата злоба и обсебване от Николета. И е права. Затова скачате пак като ужилени да се обяснявате, но каквото и да напишете, положително или отрицателно, фактът, че отделяте толкова внимание ежедневно да темата Николета и че е такава огромна част от скучният ви, безсъбитиен живот, говори повече от всякакви ваши думи. Обсебени сте от нея и ужасно завиждате и това е. Хубаво ви го е казала, затова ви трови. Не искате да признаете завистта и обсебването си. И уж антифеновете и те са фенове. А вие сте по-големи фенове на Николета и от феновете й, които поне си признават, че живеят и дишат заради нея.

Коментирай

алоооо

преди 8 години

положително или отрицателно, фактът, че отделяте толкова внимание ежедневно да темата Николета и че е такава огромна част от скучният ви, безсъбитиен живот, говори повече от всякакви ваши думи. Обсебени сте от нея и ужасно завиждате и това е. Хубаво ви го е казала, затова ви трови. Не искате да признаете завистта и обсебването си. И уж антифеновете и те са фенове. А вие сте по-големи фенове на Николета и от феновете й, които поне си признават, че живеят и дишат заради нея. Забавлявали се били. Е да ви имам забавленията значи. С това се забавлявали те! :D Ами значи наистина ви е мега скучен живота, ако дотам стигнахте, че това са ви забавленията - да влезете в нета и да хейтнете малко тук и малко там. Мишешки живот. :D

Коментирай

алоооо

преди 8 години

Бре! За хора, които уж не я харесвате, сте по-запознати с живота й, ежедневието й, последните споделени от нея снимки и с приятелите й дори повече от самата нея! :D :D :D Ама после тя била шизофренична. Може, ама и вие сте не по-малко. Каквато идолката ви, такива сте и феновете й. Скачат от сайт на сайт и бързат да споделят най-последни новости около нея и да обсъдят идолката си, милите! :D

Коментирай

c

преди 8 години

Необразована, ама виж я как живее! По-добре от 99,999 % от образованите българи, които и да напишат един коментар грамотно в нета не могат. :D И защото са много образовани, затова са толкова отегчени, озлобени и цял ден тичат след нея да й душат пръдните и се е превърнала в център на животите ви, а тя и не знае даже, че съществувате! :D Значи май тя е по-напред, след като вие сте тези, които четете за нея, дишате й прахта и непрекъснато като кучета душите около нея и чакате денонощно да ви пусне нова снимка, та да има какво да обсъждате. Не тя тича подир вас, а вие подир нея. Значи кой е по-лудия? :D И нещо прекалено голямо удоволствие гледам ти доставя, за психично здрав човек, да мислиш за някакви минали неща от чужд живот. Помага ти, за да се справиш със завладялата те злоба и завист като мислиш, че преди е правила много секс ли? Ако го е правила, не я съжалявай и не я мисли, защото го е искала. Ти си мисли за своя сексуален живот и своята вагина и не бери грижи за чуждите. И не е важно кой от къде е тръгнал, а къде е стигнал. П.С.: Ще ти спестя фантазиите и писането на свободни съчинения - не съм фенка на Николета , просто ти посочвам някои истини за теб, ставащи очевидни от ежедневните ти коментари по темата тук, пълни с прекомерно много злоба, бяс и енергия за човек, който уж не се интересува.

Коментирай

ехо мехо

преди 8 години

Ти, селянино скапан, какъв беше, че не помня, да наричаш хората неграмотни? Така като гледам твоят живот е прекалено скучен от изписаната книга тук! Приеми файта, че ЛАЙНОЛЕТА Е НАЙ-МРАЗЕНЕТА БЛАТНА КУРВА В БЪЛГАРИЯ И ТАКАВА ЩЕ СИ УМРЕ. Фак офф и ходи някъде другаде да пишеш романи, малоумник!

Коментирай

ТИ ДА ВИДИШ... хем прости, хем нахални!

преди 8 години

ТАЗИ ИЛИ ТОЗИ НЕ-ОБСЕБЕНАТА ТУК С ЕГИПЕТСКОТО ПИСМО: КОЙ И ЗА КАКВО ДА Е ОБСЕБЕН ОТ ЕДНА ПРОСТИТУТКА? НАМИРАШ МНОГО ТРУДНО ЗА ЕДНА ЖЕНА ИЛИ МОМИЧЕ ДА СТАНЕ ПРОСТИТУТКА ЛИ ИЛИ? ЩЕШЕ ДА БЪДЕ СМЕШНО , АКО НЕ Е ЖАЛКО РАЗСЪЖДЕНИЕТО ТИ! ТИ , КАТО НЕ СИ ОБСЕБЕНА ОТ АЛИСИЯ, КАК НАРИЧАШ СВОЕТО ПИСАНЕ НА 100 КОМЕНТАР ПОД РАЗЛИЧНИ ИМЕНА НЕГАТИВ В ТОЗИ САЙТ? ХАЙДЕ ИЗЧЕЗНИ И НЕ МИ СЕ ОБЯСНЯВАЙ, КОЙ, КАКЪВ И ЩО... КОГАТО ВИДЯ НИКОЛЕТА ЗАВЪРШИЛА ЖУРНАЛИСТИКА, ЮРИДИЧЕСКИ ФАКУТЛЕТ ИЛИ МЕДИЦИНА ( ЗА ЯДРЕН ФИЗИК ИЛИ МОЗЪЧЕН ХИРУРГ НЯМА ДА СПОМЕНАВАМ) В ПРЕСТИЖЕН ЕВРОПЕЙСКИ ИЛИ СВЕТОВЕН УНИВЕРСИТЕТ, ТОГАВА ЩЕ МИ КАЖЕШ КОЯ Е И КАКВА Е, И ЧЕ ИМАМЕ ПРАВО ДА И ЗАВИЖДАМЕ. СЕГА Е САМО ЕДНА ДОЛНОПРОБНА, НЕОБРАЗОВАНА И НЕГРАМОТНА - ПРОСТИТУТКА ТЪРСЕЩА ПОРЕДНИЯ БАЛЪК ДА МУ ИЗПИЕ КРЪВТА, ОПРОПАСТИ ЖИВОТА И СТОПИ КРЕДИТНАТА КАРТА. ХАК ДА ИМ Е НА БАЛЪЦИТЕ!

Коментирай

до.... алооооо...

преди 8 години

Тези, които пишели тук, като гледам "ти хич не пишеш" били малоумни!!! Питам: Ти за каква се мислиш? Tа, ти си просто една оФца и нищо повече, седнала да коментира хората кой ,какво пишел и колко време стоял тук. Ти как разбра , ако не си тук нон стоп? Всеки си пише и коментира лицата в статията или каквото си иска ... Ти коя си да им държиш сметка? Я , оправи себе си, че бая си заходила , като те гледам! Кой го е грижа за теб и твоите жлъчни забележки? Простакеса!

Коментирай

A

преди 8 години

Nqmam zloba kam Nikoleta. Tq e krasiva jena. Za sujalenie se prevurna prosto v edin produkt na kogoto e kazvano kakvo da pravi, na kogoto na garba se pechelqt pari. Jalko che go e dopusnala, ne mislia che obraza i v mediite otgovarq na tova kakav chovek e vsushtnost ili e bila... Soored men mnogo hora q izpolzvat i manipulirat. Nqmam drugo obqsnenie.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.