Имаме новина! Илия Загоров се жени за Славка! Щерка му Симона пред депресия

6693
17 Април 2015, 11:13


Имаме новина – бащата на Симона Загорова и бивш мъж на Глория вдига сватба, узна HоtАrеnа.

 

Илия Загоров се жени за дългогодишната си приятелка Славка, с която от няколко години живеят в чужбина.

 

Единственият проблем в безоблачната им връзка е Симона, която не харесва мащехата си.

 

18-годишната ученичка може би винаги се е надявала, че родителите й ще се съберат, но това е невъзможно. Затова колкото и добре да се държи Славка с нея, дъщерята на Глория я отхвърля.

 

Мони прекара Великден при татко си в Кърджали, който се прибра заедно със Славка за празниците. През цялото време обаче момичето избягвало компанията на втората жена, издават близки до семейството.

 

Симона отказвала да се запознае с доведената си роднина и едва преди няколко месеца по принуда на татко си е предприела тази стъпка. Въпреки това студеното й отношение към жената на татко й си останало, пише Всеки ден.

 

Галя, както е истинското име на Глория, и Илия Загоров са разделени от много време. Изпълнителката на „Крепост“ изгони бащата на единствената си дъщеря и оттогава приютява в спалнята си само бизнесмени и богаташи. Припомняме, че именно Илия, който е композитор и музикант, направи Глория певица и написа за нея най-хубавите й песни. Фолк звездата пък твърди, че прокудила бащата на дъщеря си, защото системно злоупотребявал с алкохола.

 

„Илия много обича Славка и иска двете със Симона да се разбират добре, като полага всевъзможни усиля за това, но малката не може да приеме новата жена до баща си. Славка е много мила, земна и народна жена, а не надута и превземка като Глория“, коментират съграждани на Фильо, както е известен музикантът в родния си град.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди 3 години
0
Изненадвам се от това поведение на дъщерята. До сега все четем за новите любови на Глория или сме информирани за терзанията на Симона. Вярно, че майката не намери подходящ - тоест милиардер, но все нещо търси. На всеки му се иска да срещне сродната душа та било тя и по-семпла, но да има разбирателство.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
DIANA
преди 3 години
0
ma 6terko pozvoli na tati da e 6tastliv stiga s izpalnenijata ti na isteri4nata ti majka .pomisli Simona toj te e sazdal i nosi6 negovata krav. daj mu 6ans da e 6tastliv makar 4e majkati e BEZUMNO NE6TASTNA
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени