Инцидент със Сандра Бълок: Помощ, заключиха ме в килера!

1257
11 Април 2015, 11:53Зловещ инцидент с актрисата Сандра Бълок се случи миналата година. Красавицата е имала злополучна среща с луд фен, който нахлул във вилата й посред нощ, научи HotArena.Уплашената актриса се заключила в килера, към който имала изградена специална паник стая. И през нея успяла да се свърже с полицията.По време на процеса срещу Джошуа Корбет в съда, са били излъчени записи от обаждането на певицата. Това е и едно от първите доказателства, които прокуратурата е извадила срещу него."В килера съм. Имам безопасна стая. Заключена съм в килера. Мислех, че е вятърът, но след това видях, че в дома ми има някой", е част от разговора на актрисата с полицията, която минута по минута ставала все по-уплашена.


Сандра не е била сигурна, как Корбет е влязъл в къщата й с оглед на цялата охрана, която има. До идването на полицията, актрисата се криела в килера.


Полицията намерила още любовно писмо от Корбет, което е било предназначено за Сандра, както и изрезки от вестници, които са се отнасяли за нея.

Корбет казал след ареста си: "Съжалявам, обичам те Санди". Независимо на всички доказателства, той е обявен за невинен по всички точки на обвинението.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени