Индира подкрепя Виктория!

1598
08 Април 2014, 16:00


„Бях сигурна, че няма да се привързвам към Виктория, защото много по-лесно щеше да ми е да й забия копието. В един момент ми стана много мъчно, защото никой не я интегрираше, а и тя самата не умее, пък и знаеше, че влиза с фалстарт“, споделя танцьорката и участничка в „Къртицата“ Индира за по-късно присъединилата се към групата Виктория, научи  HotArena.net.

 

„И стана така, че реално, без да искам, тя ходеше повече покрай мен, защото се привърза повече към Гери, а Гери ми е близка, и в един момент аз започнах да я интегрирам и видях тя колко омеква“, добавя още красавицата.

 

Самата Индира е преживяла нещо подобно – опитвала се е 5 години да се събере с мъж, но го е правила, защото и другата страна й е давала повод за надежди. Когато е разбрала, че не е двустранно, се е уморила и в последствие отказала.

 

Склонна е да вярва на Виктория, тъй като тя едва ли би си позволила да лъже за такива неща като гроба на майка си. А и без това сем. Русеви били хора, които манипулират с децата си и нямат свян да се кълнат в тях всеки Божи ден, пише сп. „Блясък“.

 

Подкрепя Джумпарова за идеята, с която е влязла във формата и на нейно място би постъпила по същия начин.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени