Интересно и хитро! Реалити герой от „Биг Брадър“ строи общежитие от контейнери

1465
16 Юли 2015, 11:29


Звезделин Минчев – Вего, участник в „Биг Брадър 2“, ще строи общежитие от корабни контейнери за студенти в Перник, узна HotArena!

 

Идеята да се направи удобно жилище от корабните кутии дал виден архитект, а Вего за миг не се поколебал да инвестира средства в нея.

 

„Не бих казал, че е налудничаво, даже напротив. Изградени вече подобни кампуси по света се приемат изключително топло от самите студенти“, споделя реалити героят.

 

Като хидро- и топлоизолация по нищо не отстъпвали на тухлата.

 

До няколко месесца студентският дом ще бъде напълно готов. От 1 контейнер се правят две отделни стаи, а възможните етажи ще са максимум 9.

 

Всичко ще е обзаведено от-до, както си му е редът. Освен мебели, баня и тоалетна, кухня, градероб, маса, ще има и климатик, пише „Всеки ден“.

 

„В приземния етаж имаме библиотека, барче, компютърна зала – всичко, което ще съпътства едно такова общежитие“, допълва Вего.

 

По света подобни жилища се приемат като тотален хит.

 


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.47 mb
total execution time: 38.135051727295 miliseconds
mysql execution time: 27.000665664673 milliseconds