Интересно разкритие! Иван и Андрей съседи на Румен Пашата (Фото)

https://hotarena.net/laifstail/interesno-razkritie-ivan-i-andrei-sasedi-na-rumen-pashata HotArena.net
Интересно разкритие! Иван и Андрей съседи на Румен Пашата (Фото)
Интересен човек живее в съседство с новата Ферма от риалитито на Би Ти Ви, научи HotArena. Става въпрос за един от основателите на СИК Румен Николов – Пашата. Той има къща непосредствено до новоизлюпената снимачна площадка в пернишкото село Боснек, твърдят източници от продукцията.

Пашата от години бил собственик на голям имот край Боснек. Той оценил по достойнство чистия въздух и прекрасната гледка там. Затова си построил хубава къща и в добавка направил цяла конна база. „Босът си живее там, а сега Иван и Андрей му станаха съседи”, твърдят хора от „Фермата”. Според тях, бизнесменът няма нищо против, че край имота му са монтирани десетки телевизионни камери, които нон-стоп снимат. Екипът се съобразявал по никакъв начин да не засяга личния му живот, като снима него, къщата или близките му. За сметка на това понякога пред камерите заставали част от конете му, но точно с това Пашата нямал никакъв проблем.

Не само неговият имот обаче е интересен в случая с втория сезон на „Фермата”. Любопитна подробност е името на човека, който е открил мястото и го е предложил на Иван и Андрей. Източници на „Уикенд” твърдят, че новата Ферма е избрана от най-големия конкурент на двамата водещи – продуцентът на „ВИП Брадър” Нико Тупарев. Тримата открай време твърдят, че са приятели, но едва ли някой от зрителите е очаквал, че отношенията им са толкова близки, че да работят за благото на конкуренцията. Невероятно, но факт – оказва се, че те действително си помагат.

Това донякъде дава отговор на основния въпрос, който тв маниаците си задават този сезон – защо Ирина Тенчева е във „ВИП Брадър” и го играе конкуренция на собствения си мъж – Иван Христов от „Фермата”. Хора от продукцията на двете риалитита издадоха, че всичко това е станало с личната благословия на шефовете на Би Ти Ви. Те са били предупредени от месеци, че благоверната на Иван има предложение да влезе в Къщата.

Продуцентите на „Фермата” веднага съобщили за това на хората от медиата си, но те от своя страна обявили, че нямат нищо против. През лятото Тенчева взе участие и в друго предаване на Нова – „Черешката на тортата”, в което впечатли в кулинарните си умения. То също е продукция на Нико Тупарев и се говори, че и за този ангажимент е искано позволение от Би Ти Ви. 

3 Коментара

Силви

преди 7 години

Най-противните водещи в българския ефир !!!

Коментирай

ЩЕ ТЕ ХАПЯТ КОМАРИТЕ

преди 7 години

А ТИ ПЪК КОЯ СИ!!?!!?

Коментирай

Diana

преди 7 години

to pak v BG vsi4ko e protivno i grozno uuuuuuuuuuuuuu zavistliva i zlobna nacija to zatova nikoj v Evropa ne ni haresva

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.