Интимни ли са Любо от „ТЕ” и Орлин?

4690
09 Май 2011, 12:30


Леко интимно докосване, скрити погледи и срамежливи усмивки – езикът на тялото понякога говори повече от думите. Такива жестове видя HotArena.net по време на светско парти в София между... Орлин Павлов и Любо от „ТЕ”.

 

 

Папараци на HotArena.net щракнаха двамата певци, докато нежно, но дискретно се докосват. Подозрителна близост на ръцете им, с леки докосващи движения, видяха и присъстващи на партито.

 

 

Никой обаче не се осмели директно да ги упрекне в обратни наклонности. Ние също не можем да твърдим подобно нещо – само коментираме снимките.

 

 

Иначе слухове около гей ориентацията на двама не липсват в жълтите медии. Според някои издания Любо от „ТЕ” има влечение към мъжкия пол и дори крие стара връзка с Васко Кеца...

 

 

Друга клюки пък носи, че Орлин Павлов също има обратни наклонности, но умело ги прикрива зад връзки с нежния пол. Самият Орлин си беше признал, че много обича да се прави на гей.

 

 

Дали пък интимността, която съзря HotArena.net, не е била част от позата на Орлин. Или е само плод на нашето въображение? Вие кажете!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кев
преди 6 години
0
Гейове са, особено Любо!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени